Αρχική χιονοδρομικά κεντρα To 1o LΑSER SNOWAR στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού! για πρώτη φορά στην...

To 1o LΑSER SNOWAR στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού! για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η ημέρα έφθασε! To Σάββατο 24 Μαρτίου 2012, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε., το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού (ΧΚΠ) και η εταιρεία HELLAS BATTLEFIELD LIVE διοργανώνουν και σας προσκαλούν τo 1o LΑSER SNOWAR για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, την απόλυτη εμπειρία για  πρώτη φορά στην Ελλάδα το ψυχαγωγικό event που θα λάβει χώρα στο χιονοδρομικό Παρνασσού και θα διαρκέσει από τις 12.00-16.00.
Ήδη το ενδιαφέρον του κοινού είναι έντονο, αφού και ο καιρός θα είναι σύμμαχος. Για το Σαββατοκύριακο προβλέπεται καιρός, ανοιξιάτικος με λιακάδα, χωρίς ανέμους και ευχάριστες θερμοκρασίες, που θα κάνουν την ανάβαση στον Παρνασσό την πρώτη ανοιξιάτικη εκδρομή σας.
Το Laser Snow War είναι για μια πρωτοποριακή ψυχαγωγική δραστηριότητα, που μετά την τεράστια επιτυχία στην Αμερική και την Ευρώπη, ξεκινά τώρα και στην Ελλάδα. Συνδυάζει τη σύγχρονη τεχνολογία με την ομαδικότητα αλλά και τη δράση με την ασφάλεια.
Είναι μια νέα μορφή ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, την ουσία είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης, σε ζωντανή έκδοση, που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους, μια παρεμφερής δραστηριότητα με το γνωστό «Paintball». Ακολουθεί κανόνες στρατηγικής στο πλαίσιο μιας ομάδας, με τη διαφορά ότι δεν πονάει, δεν λερώνει, δεν χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό ή ειδικό χώρο για τη διεξαγωγή του. Υπάρχουν αρκετές εκδοχές ως προς το είδος του παιχνιδιού και τους κανόνες για να γίνεται πιο διασκεδαστικό.
Η βασική διαφορά είναι ότι τα όπλα εκπέμπουν υπέρυθρη ακτινοβολία παρόμοια με αυτή του τηλεκοντρόλ που είναι παντελώς ακίνδυνη για την υγεία.
Απευθύνεται σε ηλικίες 8-45 ετών αλλά και σε όλους όσοι έχουν τη διάθεση να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το χιόνι και να νιώσουν για λίγο παιδιά.

Η συμμετοχή για όσους θέλουν να συμμετάσχουν είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση αποτελεί άλλη μια προσφορά του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού για τις πιστούς παλαιούς και νέους φίλους του, που είναι λάτρεις του χιονιού, του βουνού και τις περιπέτειας, και όπως πάντα φροντίζει για να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους νέες, πρωτότυπες και δυνατές συγκινήσεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.