Αρχική Ξενοδοχεία Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στηρίζει τη Δράση «Παρασκευή στην Αθήνα»

Το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στηρίζει τη Δράση «Παρασκευή στην Αθήνα»

Με κεντρικό μήνυμα «Στηρίζουμε την Αθήνα, στηρίζουμε την πόλη μας», το Ξενοδοχείο Τιτάνια, συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, το Δήμο Αθηναίων, την Ενοποίηση Αρχαιολογικών Χώρων Αθήνας και Αναπλάσεις ΑΕ με τίτλο «Παρασκευή στην Αθήνα».

Μέσω της συμμετοχής του, το Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ ενώνει τη φωνή του με πλήθος φορέων της Αθήνας, προκειμένου να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα για να «Κερδίσουμε ξανά την πόλη μας».

Τις Παρασκευές 23 και 30 Μαρτίου καθώς και 6 Απριλίου 2012 το Gourmet Restaurant Olive Garden στον 11ο όροφο του Ξενοδοχείου με τη μοναδική θέα στην Ακρόπολη, ο πολυχώρος Brasserie στο κεντρικό lobby αλλά και όλα τα Bars, προσφέρουν 10% έκπτωση σε κάθε κατανάλωση.

Ειδικότερα, για όσους επιλέξουν να δειπνήσουν στο Olive Garden κάτω από τον Αττικό ουρανό με θέα τον Παρθενώνα, το Parking του ξενοδοχείου διατίθεται δωρεάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.