Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates Airline έρχεται στη Λεμεσό για προσλήψεις

Η Emirates Airline έρχεται στη Λεμεσό για προσλήψεις

Η Emirates Airline έρχεται στη Λεμεσό για προσλήψειςΗμέρας Καριέρας «OpenDay» για Πρόσληψη Πληρώματος Καμπίνας στις 11 Μαρτίου 2012

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας OpenDay” για πληρώματα καμπίνας την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012,στις 9.00 το πρωί στο ξενοδοχείο “CrownePlaza” στη διεύθυνση Προμαχών Ελευθερίας 2, Άγιος Αθανάσιος, 4103 Λεμεσός.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας «OpenDay», oι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν το επάγγελμα των ονείρων τους και να μάθουν για τη ζωή στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, μια ακμάζουσα μητρόπολη, που προσφέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής και μια μεγάλη ποικιλία χώρων αναψυχής, καθώς και ηλιόλουστες ημέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στην εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι, άντρες και γυναίκες, θα μπορέσουν να μιλήσουν με την ομάδα προσλήψεων της Emirates και να πάρουν μια εικόνα για το πώς λειτουργεί η εταιρεία και πώς είναι να εργάζονται εν πτήσει.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 121 προορισμούς σε όλο τον κόσμο με ένα νέο, τεχνολογικά προηγμένο στόλο από 169 μεγάλα, ευρείας ατράκτου, αεροσκάφη που είναι εξοπλισμένα με κορυφαίες για τη βιομηχανία ανέσεις. Επιπλέον, η Emirates έχει άλλα 236 μεγάλα, ευρείας ατράκτου, αεροσκάφη υπό παραγγελία, αξίας άνω των $84 δισεκατομμυρίων δολαρίων, και είναι ο μεγαλύτερος πελάτης της Airbus A380, με 21 από αυτά ήδη στο στόλο της και 69 υπό παραγγελία. Η αναζήτηση για 4.000 νέα μέλη πληρώματος καμπίνας για φέτος οφείλεται στη ραγδαία και δυναμική ανάπτυξη της Emirates.

Η Emirates προσφέρειμια μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών δραστηριοτήτων επί του αεροσκάφους με μια πραγματικά διεθνή ομάδα: πάνω από 12.000 ιπτάμενους φροντιστές, από περισσότερες από 120 χώρες που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες

Στην Κύπρο, η Emirates Airline έχει καθιερωθεί σαν η προτιμώμενη αερογραμμή ειδικά για όσους ταξιδεύουν προς την Άπω Ανατολή, την Αυστραλασία και τη Νότια Αφρική. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε την πρώτη υπηρεσία της πριν από δεκαέξι χρόνια, από το Ντουμπάι προς Κύπρο, και έχει αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεών της στις δύο καθημερινά. Η πρωινή πτήση καταφθάνει από το Ντουμπάι, ενώ η απογευματινή πτήση έρχεται από τη Μάλτα καθ’ οδό προς στο Ντουμπάι.

Ο Τζάμπερ Αλ-Αζίμπι (Jabr Al-Azeeby), Περιφερειακός Διευθυντής της Emirates στην Κύπρο, δήλωσε, «Η Emirates είχε μεγάλη επιτυχία στην πρόσληψη Κυπρίων. Από τις πρόσφατες σχετικές συνεδριάσει προσλήψεων στη Λεμεσό και Λάρνακα έχουμε επιλέξει πάνω από 20 υποψηφίους, κάτι που αντανακλά τo άψογο συνταίριασμα του ψηλού επιπέδου των Κυπρίων υποψηφίων και των υψηλών προδιαγραφών πρόσληψης της Emirates”.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους υπαλλήλους, που είναι ανοιχτόμυαλοι, εξυπηρετικοί και φιλικοί. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών κατά τη στιγμή της πιθανής πρόσληψης τους και καλούνται να φέρουν το πιο πρόσφατο Βιογραφικό τους Σημείωμα (CV) στα Αγγλικά, καθώς και μια φωτογραφία διαβατηρίου και μια ολόσωμη φωτογραφία.

Οι υποψήφιοι προτρέπονται να κάνουν την εγγραφή τους επιγραμμικά “Online” πριν το «OpenDay” και μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τις προσφερόμενες, από την Emirates, ευκαιρίες καριέρας στο www.emiratesgroupcareers.com.

Λεζάντα φωτογραφίας: Η Ημέρα Καριέρας «Open Day» της Emirates για πρόσληψη πληρώματος καμπίνας θα γίνει στις 11 Μαρτίου 2012 στο Crowne Plaza στη Λεμεσό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.