Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Air Méditerranée στην Ελλάδα στόχος της, η μείωση κόστους

Η Air Méditerranée στην Ελλάδα στόχος της, η μείωση κόστους

Η Γαλλική αεροπορική εταιρεία τσάρτερ Air Méditerranée πρόκειται άμεσα να μεταφέρει μέρος των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα με στόχο τη μείωση του κόστους του ανθρώπινου δυναμικού.

Η Air Méditerranée, είναι ένας μεταφορέας charter που εδρεύει κοντά στην Τουλούζη, και πετά σε προορισμούς όπως η Αίγυπτος και η Τουρκία.

Από το Γαλλικό Υπουργείο Εργασίας και την επιτροπή εργαζομένων της εταιρείας, εγκρίθηκε σχέδιο απολύσεων, παρά τις εκκλήσεις των συνδικάτων προς την εταιρεία και τη κυβέρνηση.

Έτσι η Air Méditerranée σχεδιάζει να προσλάβει νέο προσωπικό στην Ελλάδα, ενώ μεταφέρει πέντε από τα 10 jet του στόλου της στην ελληνική θυγατρική της, Hermes Airlines, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους.

Τον Απρίλιο, η Hermes Airlines θα ξεκινήσει πτήσεις προς Γαλλία, το Ισραήλ και την Ιταλία από το Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αρνείται ότι προσεφέρθησαν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα στους 85 απολυθέντες στη Γαλλία. Ανακοίνωσε τη πρόσληψη νέων υπαλλήλων με συμβάσεις ύψους € 900 ανά μήνα, σύμφωνα με τους μισθούς στην Ελλάδα, οι οποίοι είναι χαμηλότεροι από τους μισθούς στη Γαλλία.

Δείτε την Αγγλική είδηση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.