Αρχική Εκθέσεις Η Νορβηγία αναδεικνύει την Ελλάδα ως Νο. 1 προορισμό για το καλοκαίρι...

Η Νορβηγία αναδεικνύει την Ελλάδα ως Νο. 1 προορισμό για το καλοκαίρι το 2012

Ολοκληρώθηκε στις 4 Μαρτίου η διεθνής έκθεση τουρισμού REISELIV στην Νορβηγία με τις πρώτες εκτιμήσεις να δείχνουν μειωμένη κίνηση σε σχέση με την περσινή διοργάνωση.
 
Σημαντική είδηση αποτελεί ότι ξεκάθαρο προβάδισμα στις προτιμήσεις των Νορβηγών και εφέτος έχει η Ελλάδα βάση επίσημων στοιχείων από τους μεγάλους tour operators που αναφέρουν πιο συγκεκριμένα 280.000 επισκέπτες με ποσοστό αύξησης κρατήσεων +10% – μέχρι σήμερα, έναντι της Τουρκίας που παρουσιάζει  ποσοστό αύξησης κρατήσεων +6% και 271.000 επισκέπτες. Δεύτερος δημοφιλέστερος προορισμός αναδεικνύεται η Κρήτη μετά την Αττάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά ο Σύλλογος Ξενοδόχων Χανίων, με τον Πρόεδρο κ. Εμμανούηλ Γιαννούλη και μέλη του διοικητικού συμβουλίου βράβευσαν σε μία επίσημη τελετή στο κεντρικό stage της έκθεσης την διάσημη Νορβηγή συγγραφέα Nove Nilsen για την αγάπη και την προσφορά της στο νησί της Κρήτης και ιδιαίτερα τα Χανιά.
Την διοργάνωση της τελετής τίμησε με την παρουσία του ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Νορβηγία κ. Αντώνιος Βλαβιανός, ενώ με την ολοκλήρωση της απονομής της τιμητικής πλακέτας όλοι οι καλεσμένοι και το κοινό μεταφέρθηκαν στο περίπτερο της North Events “Kalimera Hellas” όπου υπήρχε ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Minore και εδέσματα παραδοσιακά της Κρήτης.

Η North Events συμμετείχε και εφέτος στην REISELIV με το δικό της περίπτερο “Kalimera Hellas” και συνεκθέτες τους Giannoulis Hotels & Resorts, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Bio Hotel Suites, Rethymno Mare Resort, The Peninsula, Rethymnotels: Minos Mare, Minos Mare Royal, Theartemis Palace, Hotel Ideon, Sentido Aegean Pearl, Sentido Pearl Beach, Porto Platanias Beach Resort & Spa, Minoa Palace Resort & Spa, Thermaesylla  Spa Hotel, Geraniotis Beach Hotel, Blue Dome Hotel, Atlantis Beach Hotel, ο Οργανισμός Ανάπτυξης προ του Άθω Περιοχής και ο Δήμος Θάσου.

Διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση έγινε για τους προορισμούς των Δήμου Πάρου, Δήμου Θάσου, Δήμου Μήλου, Δήμου Σύρου, Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Χαλκιδικής, καθώς επίσης και για τα προτεινόμενα ξενοδοχεία του Ελληνικού Κέντρου Τουρισμού και Εμπορίου: Aegean Houses Hotel, Anthemus Sea Beach Hotel & Spa, Atrium Platinum Resort & Spa, Atrium Prestige Hotel, Atrium Palace Hotel, Blue Bay Hotel, Dolphin Bay Hotel, Elysium Resort & Spa, Heliotrope Hotels, Irene Palace, Louis Hotels, Neptune Hotel, Pilot Beach Resort, Porto Carras, Proteas Blu Resort, Rodos Palladium, Samos Hotel, Sun Beach Resort, The Athenian Callirhoe Hotel, Venus Beach Hotel και Kea Villas.   

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.