Αρχική Αεροπορικά Νέα Έναρξη γραμμής Βιέννη – Καλαμάτα

Έναρξη γραμμής Βιέννη – Καλαμάτα

Έναρξη γραμμής Βιέννη – Καλαμάτα Η έναρξη δρομολογίων Βιέννη – Καλαμάτα  της Lauda air  απο 20 Μαίου και η παρουσίαση της Μεσσηνίας ως νέο ποιοτικό και ελκυστικό προορισμό, στο αυστριακό κοινό, αποτέλεσε το θέμα εκδήλωσης που πραγματοποίηθηκε στους χώρους της Ελληνικής Πρεσβείας Βιέννης στις 20 Μαρτίου.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε απο το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, το Costa Navarino και την Lauda air (austrian airlines group),  με την αμέριστη στήριξη του Έλληνα Πρέσβη στην Αυστρία κ. Θεμιστοκλή Δημίδη.
Οι Δ/ντές των μεγαλύτερων αυστριακών Tour Operator και πλήθος δημοσιογράφων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που προσφέρει η Μεσσηνία ως τουριστικός προορισμός και να συζητήσουν τρόπους για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή της στην Αυστρία.

Ο Έλληνας Πρέσβης στην ομιλία του, τόνισε ότι για τη χώρα μας ξεκινά μια νέα εποχή και  αυτήν την πρόκληση η Ελλάδα αναλαμβάνει να επιτελέσει με όλες της τις δυνάμεις. Επεσήμανε τη θέση κλειδί του τουρισμού για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας αλλά και εξήρε την άριστη συνεργασία κρατικών και ιδιωτικών φορέων που είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη της αεροπορικής σύνδεσης. Σημειώνοντας ότι η Ελλάδα είναι μια όμορφη και ασφαλής χώρα, όπου η έννοια της φιλοξενίας αποτελεί τρόπο ζωής, υπογράμμισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας βρίσκεται εδώ και χρόνια στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των  Αυστριακών.

Ο Δ/ντής του Γραφείου Αυστρίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς αναφέρθηκε στη σημασία που έχει η έναρξη της νέας γραμμής και στα σημαντικά πλεονεκτήματα της Μεσσηνίας ως τόπου μοναδικού σε πολιτισμό,  αλώβυτη φύση και ποιοτικών υποδομών.

Ο CEO του Costa Navarino κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, αναφέρθηκε στo όραμα να καταστεί η Μεσσηνία ως ένας εκ των πλέον ποιοτικών προορισμών της Μεσογείου και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για τη διάσωση και ανάπτυξη της περιοχής, με γνώμονα το σεβασμό της παράδοσης, της τοπικής κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

«Μέχρι σήμερα είχαμε όφελος απο την Ελλάδα, ήρθε η στιγμή να βοηθήσουμε όλοι μας με ενωμένες προσπάθειες για την ανάκαμψή της» τόνισε στην ομιλία της η Δ/ντρια της Lauda air  κα. Doris Koepf Zsankovitsch. Η Καλαμάτα αποτελεί τον 19ο  ελληνικό προορισμό της εταιρείας, μετά τη γραμμή Βιέννη – Βόλος που εγκαινιάστηκε πέρισυ και αποτελεί απόδειξη εμπιστοσύνης στο ελληνικό τουριστικό προϊόν και τη χώρα μας.

Στη διάρκεια συνομιλιών στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε εμφανής η βούληση όλων των τουριστικών παραγόντων αλλά και των δημοσιογράφων για τη στήριξη των προσπαθειών αλλαγής κλίματος και προώθησης της κίνησης απο Αυστρία προς Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.