Αρχική Αεροπορικά Νέα Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο της Olympic Handling

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ετήσιο συνέδριο της Olympic Handling

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η ετήσια συνάντηση των στελεχών της Olympic Handling  που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 15-17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη αεροπορικών εταιρειών, όπως ενδεικτικά οι: Ryanair, Transavia, Austrian Airlines, Singapore Airlines, Air China, Czech Holidays, Cyprus Airways,  Olympic Air, Aegean Airlines, ELAL, Sundor, XL Germany, Danube Wings, Iberia, Alba Star και άλλες, καθώς επίσης αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, εκπρόσωποι εταιρειών Cargo και Business Aviation.  
Στο τριήμερο εργασιών του συνεδρίου δόθηκε η δυνατότητα στους εκπροσώπους των εταιρειών να έρθουν σε άμεση επαφή με την διοίκηση της εταιρείας, καθώς και με τους διευθυντές των περιφερειακών σταθμών, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Παράλληλα υπεγράφησαν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του ετήσιου συνεδρίου ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Ευστρατιάδης, δήλωσε:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, το γεγονός ότι παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και την αρνητική προβολή της χώρας μας στις αγορές του εξωτερικού, συγκεντρώθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη πολλών αεροπορικών εταιρειών προκειμένου να συζητήσουμε τα τεκταινόμενα στον αεροπορικό χώρο,  να βρούμε τρόπους διεύρυνσης της συνεργασίας μας και να χαράξουμε την πολιτική μας ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου. Η ένθερμη υποστήριξή τους, σε συνδυασμό με την υπογραφή σημαντικών εμπορικών συμφωνιών, αποτελεί ηθική επιβράβευση του προσωπικού της εταιρείας για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει και είναι αποδεκτό από το σύνολο των συνεργατών μας αεροπορικών εταιρειών.  Η εταιρεία θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της νέας χρονιάς με βάση το τρίπτυχο:  ποιοτικές  υπηρεσίες, ανταγωνιστικές τιμές και αποτελεσματική διαχείριση του λειτουργικού κόστους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.