Αρχική Τουρισμός Η ABTA αναπτύσσει σύστημα υποχρεωτικής συμμόρφωσης στο ΑTOL

Η ABTA αναπτύσσει σύστημα υποχρεωτικής συμμόρφωσης στο ΑTOL

H ABTA επιβεβαίωσε την ανάπτυξη σχεδίων σε συνεργασία με την ΥΠΑ του Ηνωμένου Βασιλείου (UK CAA), να εισαγάγει ένα νέο σύστημα για να βοηθήσει τους ταξιδιωτικούς πράκτορες μέλη της ABTA να συμμορφωθούν με το ATOL, το σύστημα προστασίας των Εγγλέζων ταξιδιωτών.

Το Υπουργείο Μεταφορών παρουσίασε μια δέσμη μέτρων για το ATOL, για την επέκταση της προστασίας για τις διακοπές, το Flight Plus, δηλαδή όταν ένας πελάτης αγοράζει πτήση και διαμονή ή / και ενοικίαση αυτοκινήτου, από την ίδια εταιρεία ταξιδίων.

Το νέο καθεστώς, αναμένεται ότι θα επιτρέψει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ABTA  να πωλούν με την εγγύηση του ATOL, δηλ. προστατευόμενες διακοπές και να αποκτήσουν μια άδεια ATOL, απευθείας μέσω της ABTA.
Η ΑΒΤΑ προσπαθεί να παρέχει μια οικονομικά αποδοτική διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες που θέλουν να παρέχουν την εγγύηση του ATOL.

Η ABTA θα αναλάβει την ευθύνη για τη διεκπεραίωση των αιτήσεων ATOL, επιτρέποντας έτσι την εξοικονόμηση του διοικητικού κόστους στα μέλη της.

Οι πρώτες επιλέξιμες εταιρείες θα είναι αυτές με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι £ 1,5 εκατ.
Το νέο σύστημα θα μπορέσει να τεθεί σε εφαρμογή από το Σεπτέμβρη του 2012 ή το Μάρτιο του 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.