Αρχική Αεροπορικά Νέα AEGEAN προσφορά 44.000 θέσεων για το εσωτερικό με €29

AEGEAN προσφορά 44.000 θέσεων για το εσωτερικό με €29

Aegean AirlinesΗ AEGEAN ανακοινώνει προσφορά 44.000 θέσεων για το εσωτερικό με €29 για ταξίδια με τις απευθείας πτήσεις προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη  και €44 για ταξίδια από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς εσωτερικού, παρέχοντας έτσι τώρα τη δυνατότητα σε όλους τους επιβάτες να ταξιδέψουν στους αγαπημένους τους ελληνικούς προορισμούς για να συναντήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα ή να γνωρίσουν περιοχές της Ελλάδας που δεν έχουν ακόμα επισκεφτεί.

Οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean, www.aegeanair.com . Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία ναύλου ενώ σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου.

Ο ναύλος προσφοράς που ισχύει για τις απευθείας πτήσεις από/προς Θεσσαλονίκη είναι 29€ με εξαίρεση το δρομολόγιο από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη για το οποίο ο ναύλος προσφοράς είναι €44.

Συγκεκριμένα οι ναύλοι προσφοράς είναι ως κάτωθι:

Δίκτυο εσωτερικού – 44.000  θέσεις   

Από Αθήνα    €44

Προς Αθήνα  €29

Από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Σάμο, Κέρκυρα, Καλαμάτα   €29      

Η έκδοση των εισιτηρίων θα πρέπει να γίνει από 20/01/2012 έως 12/02/2012 ενώ το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 8/02/2012 έως 30/4/2012.

Σε περίπτωση κράτησης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρίας (801 11 20000) οι ναύλοι επιβαρύνονται με επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Όλοι οι ναύλοι προσφοράς είναι διαθέσιμοι και μέσω των ταξιδιωτικών γραφείων.

Σημειώνεται ότι τις επόμενες ημέρες η AEGEAN θα ανακοινώσει προσφορές και για ταξίδια εξωτερικού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.