Αρχική Εκδηλώσεις Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, συνοδεία Κυπριακών παραδοσιακών γεύσεων, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γραφείου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού της Αθήνας, την 21.12.11, στην ΣΤΟΑ TRAVEL LOUNGE, επί της οδού Πατησίων. Την εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν δεκάδες Δημοσιογράφοι και Τουριστικοί πράκτορες της Αθήνας τίμησε δια της παρουσίας του και ο Εξωχότατος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας. κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, σε σύντομη ανασκόπηση προέβη ο Διευθυντής του Γρ. ΚΟΤ Αθήνας, κ. Γιώργος Ιωαννίδης, αναφορικά με την τουριστική κίνηση από Ελλάδα προς Κύπρο η οποία λίγες ημέρες πριν τελειώσει το 2011 σημειώνει αύξηση περίπου 10% σε επίπεδο αφίξεων, σε σχέση με το 2010. Ακολούθησε παρουσίαση PowerPoint αναφορικά με τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται και ολοκληρώνονται σύντομα στο νησί με απώτερο σκοπό τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση πολλών και πλούσιων δώρων, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις συνταγές της βραδιάς και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους στην Κυπριακή Κουζίνα και κατ’ οίκον!
 
Όσοι ενδιαφέρονται να τους αποσταλούν διάφορες Κυπριακές Συνταγές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Κυπριακού Οργανισμού τουρισμού στην Αθήνα στα: τηλ. 210 3610178, 2103610057, φαξ. 210 3644798 και cto-thens@ath.forthnet.gr
 
    
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.