Αρχική Τεχνολογία Το Μάρτιο στην αγορά το iPad 3 της Apple

Το Μάρτιο στην αγορά το iPad 3 της Apple

Το Μάρτιο στην αγορά το iPad 3 της AppleΤο Μάρτιο αναμένεται να βγει στην αγορά η νέα έκδοση του δημοφιλούς tablet pc της Apple, iPad.

Σύμφωνα με το Bloomberg, τον πρώτο μήνα της άνοιξης το iPad 3 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων. Επίσης, αναμένεται ότι θα έχει μία σπορ οθόνη υψηλής ευκρίνειας, ταχύτερο επεξεργαστή και θα είναι συμβατό με τα ασύρματα δίκτυα επόμενης γενιάς.

Οι συνεργάτες της Apple στην Ασία εντατικοποιούν τις παραγωγικές διαδικασίες για το iPad 3 αυτό το μήνα και αναμένεται να φθάσουν σε πλήρεις όγκους το Φεβρουάριο.

Επίσης, η συσκευή θα διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβαίνουν γρηγορότερα από τη μία εφαρμογή στην άλλη.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ αναμένει ότι το νέο μοντέλο θα αντιμετωπίσει επάξια τον εντεινόμενο ανταγωνισμό σε μία αγορά στην οποία η Apple πρωτοπόρησε πριν από δύο χρόνια. Μετά το ντεμπούτο του το 2010, το iPad κατέστη η δεύτερη σημαντικότερη πηγή εσόδων της Apple, μετά το iPhone και ενέπνευσε για τη δημιουργία ανταγωνιστικών προϊόντων από την Amazon και τη Samsung.

Σημειώνεται ότι η Apple έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατ. iPad, που της έφεραν πωλήσεις τουλάχιστον 25,3 δισ. δολ.

Πηγή: www.emea.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.