Αρχική Εκθέσεις Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM 2012

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM 2012

Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Μουσική Έκθεση MIDEM 2012Από τις 28 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες η Διεθνής Μουσική Έκθεση MIDEM 2012, όπου δισκογραφικές εταιρίες, καταξιωμένοι καλλιτέχνες και ανεξάρτητα μουσικά συγκροτήματα συναντώνται για να μοιραστούν τις ιδέες τους, να υπογράψουν συμβάσεις συνεργασίας, ν’ ανακαλύψουν την τελευταία τεχνολογία στο χώρο της μουσικής και να προωθήσουν τόσο μουσικές παραγωγές όσο και εμφανίσεις καλλιτεχνών στις αγορές του εξωτερικού.

Το ελληνικό περίπτερο παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν όλοι οι μουσικοί φορείς, δισκογραφικές εταιρίες και μεμονωμένοι καλλιτέχνες /μουσικοί που θα επισκεφθούν την έκθεση. Αλλά και όσοι φορείς ή καλλιτέχνες δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην έκθεση, μπορούν να προβάλουν το έργο τους μέσα από το ελληνικό περίπτερο, στέλνοντας το υλικό τους έως τις 27 Ιανουαρίου στην ταχυδρομική διεύθυνση: MIDEM 2012, Palais des Festivals, Esplanade Georges Pompidou, 06400 Cannes, FRANCE (for the greek stand).

Η ελληνική συμμετοχή στη MIDEM 2012, επίσης, θα προβάλει τη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη (17-21/10/2012) της Παγκόσμιας Μουσικής Έκθεσης WOMEX 2012.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Μουσικής του ΥΠ.ΠΟ.Τ., Τμήμα Έντεχνης Μουσικής και Λυρικής Τέχνης (τηλ.: 210 8201739 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση temlt.dms@culture.gr).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.