Αρχική Κρουαζιέρες Δήλωση της Costa Crociere για το τραγικό ατύχημα του Costa Concordia

Δήλωση της Costa Crociere για το τραγικό ατύχημα του Costa Concordia

Costa Cruises: official statement about the tragic event that involved the ship Costa ConcordiaΗ Costa Crociere προέβει στην εξής δήλωση για το τραγικό ατύχημα του Costa Concordia την περασμένη Παρασκευή στο νησί Giglio (Τζίλιο).

Η σπουδαιότητα του γεγονότος είναι τέτοια ώστε ακόμα και τώρα ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η διευκόλυνση των επιβατών και του πληρώματος.
– Καταλαβαίνουμε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να φανεί ότι δεν δώσαμε έγκαιρα απαντήσεις στις απορίες των μέσων, αλλά πιστεύουμε ότι η όποια απάντηση πρέπει να είναι έγκυρη και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, ακρίβεια και εξακρίβωση.
– Επιπρόσθετα με τη συνημμένη ανακοίνωση, σήμερα 16 Ιανουαρίου στις 14.00 θα λάβει μέρος συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία της Costa Crociere, Piazza Piccapetra 48, Γένοβα, όπου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Costa Crociere κύριος Pier Luigi Foschi (Πιέρ Λούιτζι Φόσκι), θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Ευχαριστούμε για την προσοχή.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.