Αρχική Οικονομία Η KPMG προειδοποιεί το 2012 θα είναι καθοριστικό για τους tour operators

Η KPMG προειδοποιεί το 2012 θα είναι καθοριστικό για τους tour operators

Η KPMG προειδοποιεί το 2012 θα είναι καθοριστικό για τους tour operatorsΈνας αριθμός των βρετανικών επιχειρήσεων ταξιδίων και οι τουριστικοί πράκτορες θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στο 2012, εκτός εάν αλλάξουν ριζικά τα επιχειρηματικά τους μοντέλα και να προσαρμοστούν σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον της αγοράς, μια έκθεση που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την KPMG.

Η πρωτοφανής αύξηση των αερομεταφορέων χαμηλού κόστους, οι online κρατήσεις ταξιδιών και το γεμάτο προκλήσεις οικονομικό σκηνικό, σε συνδυασμό με την αύξηση των καυσίμων και της αύξησης του φόρου επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές, θα μπορούσε να καταστήσει 2012 ένα από τα πλέον δύσκολα χρόνια ακόμα.

Από την αρχή αυτού του έτους ο αριθμός των ταξιδιωτικών γραφείων που αντιμετωπίζει «κρίσιμο κίνδυνο» εκτιμάται ότι αυξήθηκε κατά 49% τον τελευταίο χρόνο. Με δεδομένο ότι ο οικονομικός κύκλος του κλάδου οδηγεί συνήθως σε ταμειακά αποθέματα είναι στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Νοέμβριο και τον Ιανουάριο, οι επιχειρηματίες βρίσκονται τώρα στο πιο επικίνδυνο μέρος του έτους.

Ο Richard Hathaway, επικεφαλής του Ταξιδιωτικού τμήματος της βρετανικής KPMG, σχολίασε: «Το παραδοσιακό μοντέλο οργάνωσης ταξιδιών βασίζεται σε προ-κρατήσεις για τις πτήσεις και πακέτα διαμονής τα οποία είναι σε μακροχρόνια ύφεση, καθώς όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν την αυτό-συσκευασία on-line και εξειδικευμένες λύσεις. Οι επιχειρήσεις που δεν προσαρμόσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εκδρομέων, σήμερα θα αντιμετωπίσουν αυξημένους κινδύνους στο επόμενο έτος. “

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.