Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Emirates καλωσορίζει το 2012 πραγματοποιώντας Παγκόσμιες προσφορές για πρώτη φορά

Η Emirates καλωσορίζει το 2012 πραγματοποιώντας Παγκόσμιες προσφορές για πρώτη φορά

Η EmiratesΕξοικονομήστε έως 25% σε εισιτήρια μετ’ επιστροφής για προορισμούς σε όλο το δίκτυο της Emirates
 
Η Emirates υποδέχεται το νέο έτος προσφέροντας εξαιρετικές εκπτώσεις σε αεροπορικά εισιτήρια για ταξίδια σε περισσότερες από 100 πόλεις, για κρατήσεις εισιτηρίων από σήμερα μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου 2012.
 
Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 25% στις τιμές εισιτηρίων σε Πρώτη, Διακεκριμένη και Οικονομική Θέση* και για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 22 Ιανουαρίου έως και τις 30 Ιουνίου του 2012. Οι εκπτώσεις ισχύουν για ταξίδια μετ’ επιστροφής σε οποιοδήποτε προορισμό του εκτεταμένου δικτύου της Emirates παγκοσμίως.

«Εάν έχετε αποφασίσει το Νέο Έτος να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας, να επισκεφθείτε έναν ονειρεμένο προορισμό ή να ακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα σε ένα μεγαλόπνοο τουρνουά, οι προσφορές που ισχύουν σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες της Emirates  θα απολαύσουν ένα ιδανικό ξεκίνημα για το 2012», δήλωσε ο Thierry Antinori, Executive Vice President – Passenger Sales Worldwide της Emirates.
 
«Για πρώτη φορά στην ιστορία της Emirates, καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά, με άνευ προηγουμένου προσφορές για τους πελάτες μας. Με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το 25% σε εισιτήρια της Πρώτης, Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης για κάθε προορισμό του διεθνούς δικτύου μας, σας προσφέρουμε την ιδανική ευκαιρία να γνωρίσετε τα βραβευμένα προϊόντα και τις εν πτήσει υπηρεσίες που ανέδειξαν την Emirates Airline αεροπορική εταιρεία της χρονιάς για το 2011», πρόσθεσε ο κ. Antinori.
 
Κάντε τώρα online κράτηση στο www.emirates.com/gr κι απολαύστε διάφορες επιλογές σε γεύματα υψηλής γαστρονομίας, προσφορά δωρεάν κρασιού, μενού και δραστηριότητες αποκλειστικά σχεδιασμένες για παιδιά και βέβαια το ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates, το οποίο προσφέρει περισσότερα από 1.200 κανάλια on-demand ψυχαγωγίας σε κάθε επιβάτη.

Γνωστή για την υπεροχή της στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την καινοτομία, τόσο σε εναέριο όσο και σε επίγειο περιβάλλον, η Emirates διαθέτει μια σειρά από σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων «Airline of the Year» της Air Transport World 2011 και «Best Airline Inflight Entertainment», της Skytrax World Airline Award Airline για έβδομη συνεχή χρονιά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του πώς να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας, καθώς κι έναν πλήρη κατάλογο των όρων και προϋποθέσεων, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφθείτε το site: www.emirates.com/gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.