Αρχική Εκδηλώσεις Ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Θεσσαλονίκη

Ανοίγει το Χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Θεσσαλονίκη

Οι μέρες έφτασαν για την έναρξη του μεγαλύτερου στεγασμένου Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην Ελλάδα. Από σήμερα Πέμπτη 1, Δεκεμβρίου, οι εγκαταστάσεις  της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, μεταμορφωμένες σε μαγικό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι, μας περιμένουν όλους για πρωτόγνορες γιορτινές συγκινήσεις!
 
Μη χάσετε
 
–   Τη Γιγάντια Χιονόσφαιρα όπου χιονίζει κάθε µέρα – όλη µέρα!
–   Το στεγασμένο Παγοδρόμιο, όπου όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πάγο και να απολαύσουν θέαµα από επαγγελµατίες παγοδρόµους!
–   Fun Park µε Carousel, Τρενάκι του Αϊ Βασίλη, συγκρουόµενα και πολλά ακόµη αγαπηµένα παιχνίδια!
–   Γνωριμία με τον Αϊ Βασίλη στο φιλόξενο Σπίτι του!
–   Το Μαγικό Μονοπάτι µε την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου!
–  Τους Παραµυθάδες στη Μαγική Σκηνή!
–  Εκπαιδευτική διασκέδαση στο Εργαστήρι του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και σε 15 ακόµη θεµατικά εργαστήρια!
–  Παρακολούθηση βραβευμένων Γαλλικών ταινιών για παιδιά αλλά και Θέατρο Σκιών!
–  Skate board και Face Painting!
–  Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά με λιχουδιές και χειροποίητα είδη!
–  Παιδότοπο για να απασχολούνται τα παιδιά
–  Κάλαντα και άλλα γιορτινά τραγούδια ζωντανά στις Μουσικές Σκηνές του Πάρκου!
–  Γιορτινές ευχές στη Μεγάλη Κάρτα Ευχών του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, µε την οποία θα επιχειρηθεί να καταρριφθεί το σχετικό ρεκόρ Guinness!
                     
Όλες οι δράσεις του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην Έκθεση είναι χωρίς χρέωση, µε το εισιτήριο εισόδου (3€ ανά άτοµο / 2€ ανά παιδί έως 12 ετών / 2,5€ το οµαδικό), εκτός από το Fun Park και τo Παγοδρόµιo.
 
Ακόμη, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας του εισιτηρίου εισόδου στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, προβλέπεται συνεργασία με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ, αλλά και με το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
 
Έτσι με την προσκόμιση του εισιτηρίου γενικής εισόδου του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου, υφίσταται 20% έκπτωση στα εισιτήρια ενηλίκων στο ΝΟΗΣΙΣ έως τις 12.2.2012. Αντίστοιχα με το εισιτήριο εισόδου του ΝΟΗΣΙΣ στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο το εισιτήριο των 3 Ευρώ χρεώνεται 2,5 Ευρώ (ατομικό), ενώ το εισιτήριο των 2,5 Ευρώ χρεώνεται 2 Ευρώ (ομαδικό).
 
Επιπλέον, με το εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο, το εισιτήριο εισόδου στο Μακεδονικό Μουσείο χρεώνεται στη συμβολική τιμή του ενός Ευρώ.
 
Να σημειωθεί ότι Tο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο στην Έκθεση αποτελεί τον έναν από τους δύο άξονες του project «Θεσσαλονίκη, πόλη των Χριστουγέννων», ο δεύτερος εκ των οποίων είναι η Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. πηγα στο παρκο και μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το περσυνο τα χριστουγενα ειναι για τα παιδια να παιξουν να ακουσουν χορωδιες να περπατησουν και να καθησουν στα εργαστηρια. Πηγα το προηγουμενο Σαββατο με τα ανηψια μου γελασα με την ψυχη μου με το σκετς του κλουν .Εκει ενοιωσα και εγω παιδι ξεχασα και περικοπες και στεναχωριες εγινα η Ιουλιετα του σκετς .Το παρκο ειναι φως μες την μαυριλα και τα χριστουγενα θελουν φωτα..!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.