Αρχική Διεθνή Goldman Sachs : “Η πολιτική της Γερμανίας αποτελεί το πρόβλημα στην ευρωπαϊκή...

Goldman Sachs : “Η πολιτική της Γερμανίας αποτελεί το πρόβλημα στην ευρωπαϊκή κρίση”

Η πολιτική της Γερμανίας αποτελεί το βασικό πρόβλημα στην ευρωπαϊκή κρίση σύμφωνα με τον επικεφαλής της Goldman Sachs Asset Management O’Neill. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sunday Telegraph η Γερμανία είναι πιθανόν να καταφέρει τελικά να διώξει έξω από το ευρώ την Ελλάδα και την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία και τη Φινλανδία.

Σύμφωνα με τον O’Neill “Οι Γερμανοί θέλουν μεγαλύτερη δημοσιονομική ενοποίηση και πιο σκληρή εποπτεία και παράλληλα ένα ευρωπαϊκό υπουργείο οικονομικών το οποίο θα δημιουργηθεί για όσους θέλουν να παραμείνουν σε αυτό το καταραμένο πράγμα ή όσους μπορούν να παραμείνουν σε αυτό.

Κάτω από αυτούς τους όρους είναι δύσκολο να δει κανείς όλες τις χώρες που υιοθέτησαν το ευρώ να θέλουν να ζήσουν με αυτό συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας”. Οι χώρες που θα μπορούσαν να παραμείνουν στο ευρώ σύμφωνα με τον αναλυτή είναι η Γερμανία η Γαλλία η Ολλανδία το Βέλγιο και του Λουξεμβούργο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.