Αρχική Αεροπορικά Νέα Νέες Προσφορές Olympic Air από 5 Νοεμβρίου

Νέες Προσφορές Olympic Air από 5 Νοεμβρίου

Η Olympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ταξιδέψει με χαμηλές τιμές σε δημοφιλείς τουριστικούς  προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας, στους οποίους ισχύουν οι εκπτώσεις του προγράμματος Weekendair, είναι: Σύρος, Χανιά, Μυτιλήνη και Μύκονος (από και προς Αθήνα). Οι προορισμοί εξωτερικού του Weekendair είναι Τίρανα και Βουκουρέστι (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά αφορά 400 θέσεις και ξεκινά το Σάββατο 5 Νοεμβρίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 8 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 17 Nοεμβρίου.
Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:
Προορισμοί εξωτερικού:
Αθήνα – Τίρανα από €85
Τίρανα – Αθήνα από €66
Αθήνα – Βουκουρέστι από €79
Βουκουρέστι – Αθήνα από €69

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα – Σύρος από €51
Σύρος – Αθήνα από €32
Αθήνα – Χανιά από €51
Χανιά – Αθήνα από €32
Αθήνα – Μυτιλήνη από €51
Μυτιλήνη – Αθήνα από €32
Αθήνα – Μύκονος από €51
Μύκονος – Αθήνα από €32

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας εισιτήρια σε προσιτές τιμές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο  www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.