Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Εξαγορά της Bmi είναι καλό νέο για την Ryanair

Η Εξαγορά της Bmi είναι καλό νέο για την Ryanair

Μετά την ανακοίνωση της International Airlines Group, στην οποία ανήκει η British Airways, ότι πρόκειται να εξαγοράσει την BMI από τη Lufthansa αντί του ποσού των 300 εκατομμυρίων Λιρών, ο οικονομικός διευθυντής της Ryanair, κ. Michael O’Leary, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή θα βοηθήσει να αυξηθεί ο αριθμός των επιβατών της Ryanair από 70.000.000 σε 80.000.000 το χρόνο.
Πολλές γραμμές μικρών αποστάσεων της BMI θα κλείσουν, ή θα μειωθούν, με αποτέλεσμα περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης για την Ryanair από τα αγγλικά αεροδρόμια Stansted, Luton και Gatwick, τόνισε ο κ.  O’Leary.
Η Ryanair για το 2011ανέβασε 10% πρός τα πάνω την πρόβλεψή της για κέρδη  προβλέποντας κέρδη ύψους 440 εκατ. € για το 2011, έναντι 400 εκατ. € προηγούμενης πρόβλεψής της.
Αν η Ελλάδα φύγει από το Ευρώ, τότε θα αυξηθεί ο τουρισμός της, και εμείς στη Ryanair, επωφεληθούμε ακόμη περισσότερο, με τις πτήσεις που έχουμε προγραμματίσει, επισήμανε ο κ. O’Leary.
Επίσης πρόσθεσε πως πρόκειται να επεκτείνουν το δίκτυό τους προς την Κίνα.

Πηγή standard.co.uk

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.