Αρχική Τουρισμός «Άνοιγμα» στο Ισραήλ για χειμερινό τουρισμό επιχειρεί ο Βόλος

«Άνοιγμα» στο Ισραήλ για χειμερινό τουρισμό επιχειρεί ο Βόλος

Στο Ισραήλ αντιπροσωπεία του Δήμου Βόλου υπό το δήμαρχο Πάνο Σκοτινιώτη, με κύριο στόχο να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η δημοτική Αρχή Βόλου για άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαφές με μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες του Ισραήλ, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ζωηρό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη ισραηλινού χειμερινού τουρισμού στο Βόλο, στο Πήλιο και στις γύρω περιοχές.

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της επίσκεψης, το οποίο καταρτίστηκε σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ελλάδας και το γραφείο του ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ, περιλαμβάνονται συναντήσεις με τον δήμαρχο της Ισραηλινής πρωτεύουσας, τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους, τον επικεφαλής του τομέα διεθνών κανονισμών του Συνδέσμου Ισραηλινών Βιομηχανιών, τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Εμπορικών Επιμελητηρίων Ισραήλ.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται άνοιγμα στην τουριστική αγορά του Ισραήλ, έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου Βόλου, ο οποίος -με επιστολή του προς στον ισραηλινό πρέσβη στην Ελλάδα Άριε Μέκελ τον περασμένο Αύγουστο- απηύθυνε πρόταση συνεργασίας για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων προς αμοιβαίο όφελος των δύο πλευρών. Ο Άριε Μέκελ ανταποκρίθηκε άμεσα απευθύνοντας με τη σειρά του πρόσκληση στον Π. Σκοτινιώτη να επισκεφθεί το Ισραήλ.

Στην ισραηλινή τουριστική έκθεση…

Επίσης, έχει ήδη προγραμματιστεί η παρουσία του Δήμου Βόλου για πρώτη φορά στην Τουριστική Έκθεση του Τελ Αβίβ, που θα πραγματοποιηθεί 14-15 Φεβρουαρίου 2012, ενώ το Μάρτιο ισραηλινοί ταξιδιωτικοί πράκτορες θα φιλοξενηθούν στο Βόλο, στο Πήλιο και σ’ όλη τη Μαγνησία

Ποιοι μετέχουν στην αποστολή.

Στην αποστολή συμμετέχουν η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Σ. Μπαρτζιώκα, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας Κ. Λεβέντης, η υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θ. Καμμένου και ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μαρσέλ Σολομών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.