Αρχική Tourism Τα ξενοδοχεία της Αμερικής υποδέχονται με ενθουσιασμό τους κινέζους ταξιδιώτες

Τα ξενοδοχεία της Αμερικής υποδέχονται με ενθουσιασμό τους κινέζους ταξιδιώτες

Τα ξενοδοχεία της Αμερικής υποδέχονται με ενθουσιασμό τους κινέζους ταξιδιώτεςΗ Marriott International, η Hilton Worldwide και η Starwood Hotels and Resorts είναι μεταξύ των εταιρειών διαχείρισης ξενοδοχείου που πρόκειται να ξεκινήσουν ή έχουν εισαγάγει πρόσφατα πρωτοβουλίες για να υποδεχούν κινέζους ταξιδιώτες.
Όπως την πρόσληψη δίγλωσσων ατόμων στο προσωπικό τους,  τη δυνατότητα πρόσβασης σε κινέζικους τηλεοπτικούς σταθμούς, καταλόγους στη κινέζικη γλώσσα κλπ, προβλέποντας ότι ο αριθμός των Κινέζων επισκεπτών θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια.
Κατά το οικονομικό έτος 2010, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε σχεδόν μισό εκατομμύριο θεωρήσεις για κινέζους υπήκοους που ταξίδεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε για επαγγελματικούς λόγους ήτε για επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή, παρά την ακριβή και πολύμηνη διαδικασία για την θεώρηση της Visas. Το Υπουργείο τουρισμού, δήλωσε ότι αναμένει 232 τοις εκατό αύξηση των κινέζων επισκεπτών για τα επόμενα πέντε χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.