Αρχική Airlines News Easyjet Νέα πτήση Gatwick – Κεφαλονιά

Easyjet Νέα πτήση Gatwick – Κεφαλονιά

Easyjet  Νέα πτήση Gatwick - ΚεφαλονιάΗ easyJet ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου δρομολογίου από το Gatwick προς τη Κεφαλονιά, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των προορισμών της Βρετανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους (από το αεροδρόμιο Gatwick) να φθάσει τους 93.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για τη νέα διαδρομή θα ξεκινήσουν από τις 20 Οκτωβρίου, με τιμές από £35.99 (μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων των φόρων). Η νέα πτήση θα γίνεται τρεις φορές την εβδομάδα από τις 28 Απριλίου μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου 2012, παρέχοντας στους επιβάτες μια ακόμη επιλογή από το Gatwick, σε προσιτές τιμές. 

Η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο νησί των Ιονίων. Είναι περισσότερο γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της, τη φανταστική θέα από τις βουνοκορφές της, καθώς επίσης και τη Λίμνη της Μελισσάνης που είναι το μοναδικό βαραθρώδες λιμνοσπήλαιο στην Ελλάδα. Έχει μέχρι και 12 ώρες ηλιοφάνειας την ημέρα και προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό (χρυσές αμμουδιές, ιστορικά ρωμαϊκά μνημεία, κ.ά.), για αξέχαστες και ξεκούραστες διακοπές.

Ο Paul Simmons, Διευθυντής (Director) της easyJet στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Η νέα διαδρομή μας προς την Κεφαλονιά από το Gatwick προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για τους επιβάτες που αναζητούν μια εύκολη και προσιτή απόδραση στον ηλιο, το επόμενο καλοκαίρι. Οι λάτρεις του ήλιου αγαπούν την Ελλάδα για μια απόδραση στη Μεσόγειο και ιδιαίτερα την Κεφαλονιά.

Η συνεχιζόμενη επέκταση του πτητικού μας προγράμματος από το Gatwick, καθώς επίσης και το γεγονός ότι είμαστε η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του αεροδρομίου, αντανακλά τη δέσμευση της easyJet να προσφέρει προς τους ταξιδιώτες της περιοχής, την καλύτερη επιλογή προορισμών, στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.»

Η easyJet προσφέρει τώρα στους επιβάτες τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από 93 προορισμούς, από το Gatwick. Η Κεφαλονιά είναι το δέκατο δρομολόγιο στη σειρά, που η easyJet έχει προσθέσει από το Αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το 2011. Οι άλλοι προορισμοί είναι: Αμμάν, Κατάνια, Φουερτεβεντούρα, Σεβίλλη, Σμύρνη, Μπολόνια, Βερόνα, Ζάγκρεμπ και Αμπερντίν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.