Αρχική Ξενοδοχεία Στη ψηφιακή τεχνολογία 4ης γενιάς μπαίνει δυναμικά η ένωση ξενοδόχων Κω

Στη ψηφιακή τεχνολογία 4ης γενιάς μπαίνει δυναμικά η ένωση ξενοδόχων Κω

Στη ψηφιακή τεχνολογία 4ης γενιάς μπαίνει δυναμικά η ένωση ξενοδόχων Κω, υιοθετώντας μία νέα πρωτοπόρο δράση για τα μέλη της. Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία που ανήκουν στο δυναμικό της θα μπορούν να εμφανίζονται στα κινητά τηλέφωνα iPhone σε όλο τον κόσμο.

Όπως δηλώνει στο «Βήμα της Κω» ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων του νησιού κ. Μηνάς Χατζημιχαήλ, η Ένωση Ξενοδόχων Κω, σε συνεργασία με την Apple που είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας, κατασκεύασε μια εφαρμογή που εγκαθίσταται στα πασίγνωστα κινητά τηλέφωνα iPhones, ώστε ο χρήστης του κινητού να μπορεί από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου να βλέπει στην οθόνη του τηλεφώνου του όλα τα ξενοδοχεία μέλη της Ένωσης, να παίρνει οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται για το κάθε ξενοδοχείο, να επικοινωνεί άμεσα με το ξενοδοχείο είτε καλώντας το απ’ ευθείας στο τηλέφωνο, είτε στέλνοντας μέσω της ίδιας εφαρμογής email στο ξενοδοχείο για να κάνει κράτηση ή να ζητήσει κάποιες επιπλέον πληροφορίες.

Ο χρήστης του τηλεφώνου, και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό, θα μπορεί να κάνει on-line κράτηση στο ξενοδοχείο που θα διαλέξει και να την πληρώσει την ίδια στιγμή μέσω αυτής της εφαρμογής.

Τα τελευταία χρόνια η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας. Ποιος δεν γνωρίζει πλέον τα διάσημα προϊόντα της, τα, τα iPad, και τα iPod.

Το μεν iPhone είναι το πιο διάσημο κινητό τηλέφωνο στον πλανήτη, μάλιστα λέγεται ότι πολύ σύντομα ένα στα δύο τηλέφωνα που θα κυκλοφορούν θα είναι iPhone.

Το iPad είναι αυτή την στιγμή ο πιο επιθυμητός φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στον κόσμο. To δε iPod είναι η πιο αγαπημένη φορητή ηλεκτρονική συσκευή κυρίως της νεολαίας.

Η συγκεκριμένη λοιπόν εφαρμογή της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, που είναι στην ουσία ένα έξυπνο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή, μπορεί να λειτουργήσει και στις τρεις συσκευές, προωθώντας τα ξενοδοχεία μας σε μια τεράστια γκάμα υποψήφιων πελατών που περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και όλα τα βαλάντια, σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

Ήδη αυτή την στιγμή η εφαρμογή είναι on-line δοκιμαστικά και μπορεί καθένας να την κατεβάσει δωρεάν στο τηλέφωνό του.

Αυτές τις μέρες θα ζητήσουμε από τους συναδέλφους ξενοδόχους καινούργιες ψηφιακές φωτογραφίες των καταλυμάτων τους μαζί με επικαιροποιημένες περιγραφές και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αρχίσουμε να περνάμε ένα-ένα όλα τα ταμειακώς ενήμερα ξενοδοχεία της Ένωσης.

Είναι ένα εργαλείο που μας λύνει τα χέρια σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Σκοπεύουμε μάλιστα να το εμπλουτίσουμε με διάφορα άλλα χρήσιμα πράγματα για τον υποψήφιο πελάτη, όπως πληροφοριακό υλικό με φωτογραφίες για το νησί, χρήσιμα τηλέφωνα υπηρεσιών, δρομολόγια πλοίων, λεωφορείων κ.λπ.” καταλήγει ο κ. Χατζημιχαήλ.

Πηγή:
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.