Αρχική Τοπικά Με Κινεζική αντιπροσωπεία, συζητά για επενδύσεις η Περιφέρεια Κρήτης

Με Κινεζική αντιπροσωπεία, συζητά για επενδύσεις η Περιφέρεια Κρήτης

Το θέμα των κινεζικών επενδύσεων στην Κρήτη συζητήθηκε στην συνάντηση που είχαν στην Περιφέρεια Κρήτης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης με τον αντιπρόεδρο της μόνιμης επιτροπής του επαρχιακού λαϊκού Κογκρέσου Fujian Zheng Daoxi, το μέλος Chen Alian, τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή Zhang Jiongjia και τον διευθυντή της Επιτροπής εργασίας περιβάλλοντος και Αστικού Χωροταξικού Σχεδιασμού της υπαίθρου Ruan Xuezhi, τη Δευτέρα 17, Οκτωβρίου.

Στην συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, κυριάρχησε το θέμα του τουρισμού όπου ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου περιέγραψε στους Κινέζους αξιωματούχους το πλαίσιο των δυνατοτήτων που υπάρχουν για επενδύσεις στο νησί μας.

Το τρίπτυχο των «3 S» (SEA-SUN-SIGHTSEEING θάλασσα-ήλιος-αξιοθέατα), σύμφωνα με την κινέζικη αντιπροσωπεία , προωθείται με στόχο την αύξηση των Κινέζων επισκεπτών με προορισμό την Κρήτη.

Όσον αφορά  τις Κρητικές εξαγωγές αγροτικών προϊόντων όπως το λάδι και το  κρασί αποτελούν-όπως τονίστηκε- σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για  την κινέζικη αγορά, καθώς αποτελούν συμμάχους για υγεία και ευεξία.

Τέλος ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου μετέφερε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Κρήτης για περαιτέρω συνεργασία για Κινεζικές επενδύσεις υπό προϋποθέσεις και συνθήκες κατάλληλες για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας γενικότερα.

Κλείνοντας, οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους καθώς όπως τονίστηκε θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.