Αρχική Εταιρικά Νέα Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Κορέας από το Travel Plan

Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Κορέας από το Travel Plan

Ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Κορέας από το Travel Plan Το Travel Plan, ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της τόνωσης του εισερχόμενου τουρισμού, καθώς και της ανάπτυξης του αντίστοιχου τμήματος, διοργάνωσε με επιτυχία ένα ακόμα ταξίδι γνωριμίας (FAM Trip) με στελέχη των μεγαλύτερων γραφείων από την Κορέα στην Ελλάδα.

Το ταξίδι γνωριμίας πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή 18 αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Κορέας, που εξειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό και είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα, καθώς επίσης και τοποθεσίες της Ανατολικής Κρήτης (Ηράκλειο, Ελούντα, Σπιναλόγκα).

Σκοπός της επίσκεψης των τουριστικών πρακτορείων στη χώρα μας ήταν η γνωριμία τους με την πόλη της Αθήνας, που προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μακραίωνης ιστορίας συνυφασμένης με το σύγχρονο πολιτισμό. Παράλληλα γνώρισαν την Ανατολική Κρήτη, που διαθέτει μία σειρά από παγκοσμίου φήμης μνημεία, όπως το παλάτι της Κνωσού  και αποτελεί προσφιλή προορισμό για διακοπές όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι επισκέπτες βρήκαν μοναδικές προτάσεις διακοπών, γνωρίζοντας από κοντά ξενοδοχειακές μονάδες υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ενώ παράλληλα απόλαυσαν την ελληνική κουλτούρα, φιλοξενία και κουζίνα!

Η προσέγγιση της αγοράς της Κορέας είχε ως στόχο την περεταίρω ανάπτυξη των τουριστικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές του εισερχόμενου τουρισμού και εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικών κινήσεων που πραγματοποιούνται από το Travel Plan. Ενδεικτικά αναφέρεται το άνοιγμα της αγοράς της Τουρκίας και της Ινδίας, ενώ προγραμματίζονται παρόμοια ταξίδια με άλλες χώρες υψηλού ενδιαφέροντος, με απώτερο στόχο την ενίσχυση των σχέσεων και της δυναμικής αυτών με τη χώρα μας στον τουριστικό τομέα.

Τέλος, το Travel Plan θα ήθελε να ευχαριστήσει την Turkish Airlines για την συμβολή της στην υλοποίηση του ταξιδιού αυτού.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.