Αρχική Ξενοδοχεία Mια πρωτοβουλία του ομίλου Aldemar και της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα

Mια πρωτοβουλία του ομίλου Aldemar και της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα

aldemar olympian village Όμιλος Aldemar  φιλοξενεί στο ξενοδοχείο Olympian Village ομάδα παιδιών των πληγέντων οικογενειών από την έκρηξη σε ορυχεία της περιοχής του Λουγκάνσκ  και της Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας όπου και χάθηκαν 32 άνθρωποι.  
 Αυτή η ενέργεια που στόχο της έχει την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών, έγινε με πρωτοβουλία της Ουκρανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Α. Ε. Πρέσβη της Ουκρανίας κ.Volodimir Shkourov ο οποίος υπογραμμίζει την εγκάρδια συμπαράσταση των Ελλήνων στο έργο αυτό, που αναμφίβολα, βασίζεται στην πατροπαράδοτη φιλία των λαών της Ελλάδας και της Ουκρανίας και δηλώνει:
«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους θεσμούς, εταιρείες και Έλληνες πολίτες με την συμπαράσταση των οποίων επιτυγχάνουμε την στήριξη των παιδιών αυτών στην Ελλάδα όπου απολαμβάνουν την Ελληνική φιλοξενία, την όμορφη φύση και τη θάλασσα – τις αερογραμμές Sky Wings Airlines που προσέφεραν δωρεάν μεταφορά της ομάδας, τον Όμιλο Aldemar που ανέλαβε πλήρως τη φιλοξενία των παιδιών, την εταιρία Prenecon s.a.που ανέλαβε μεταφορά της ομάδας στο ξενοδοχείο καθώς και τον Πρόεδρο Ι.Πολυχρονόπουλο και το Γενικό Γραμματέα του Έλληνο-Ουκρανικού Επιμελητήριου Γ.Χασαποδήμο, που προσέφεραν όμορφα δώρα για τα παιδιά ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς».
 Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου Aldemar και Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανίας στην Πελοπόννησο δηλώνει:
«Η φιλοξενία αυτή δεν είναι παρά το ελάχιστο το οποίο θα μπορούσαμε να προσφέρουμε. Και μόνο μεγάλη τιμή μπορεί να αποτελεί για τον Όμιλο το γεγονός ότι είμαστε συμμέτοχοι, στα πλαίσια του δυνατού, στην υποστήριξη αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους. Ευχή και ελπίδα μας είναι να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να συνεχίσουν τη διαδρομή της ζωής, η οποία είναι πάντοτε απρόβλεπτη, όχι μόνο στις δοκιμασίες που μοιράζει αλλά και στα καλά που χαρίζει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.