Αρχική Εκθέσεις Technology & Online Travel στην WTM 2011

Technology & Online Travel στην WTM 2011

wtm 2011H WTM έχει σχεδιάσει φέτος ένα εκτεταμένο πρόγραμμα σεμιναρίων το οποίο περιλαμβανει ένα πρόγραμμα σεμιναρίων για τα Social Media, σεμινάριο Business Talk και The big Talk με τους Karren Brady και Keith Williams για τον κλάδο των αερομεταφορών.
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, η IFITT διοργανώνει σεμινάριο για Τεχνολογία και Social Media, με τον τίτλο “Technology and Social Media enabled Real-time Service Management in Hospitality and Tourism” και ενημέρωση για τις σημαντικές εξελίξεις σ΄αυτόν τον τομέα.
Επίσης σημαντική είναι η παρουσίαση, για τον τομέα των κινητών “Mobile Development” στο χώρο των ταξιδίων, σύμφωνα με την  αναφορά  της Gartner οι πωλήσεις των Smart phone ξεπέρασαν το 468 εκατ. ευρώ το 2011 και προβλέπεται πως μέχρι το 2015 θα έχουν ξεπεράσει τις πωλήσεις των PC.
Άλλα ενδιαφέροντα σεμινάρια είναι επίσης, “How Working With Travel Bloggers Can Increase Sales & Brand Visibilit”,  “The evolving world of online hotel distribution” “E-learning – the new B2B marketing phenomenon?” και πολλά άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.