Αρχική Αεροπορικά Νέα Ταξιδέψτε το καλοκαίρι με την Olympic Air σε προνομιακές τιμές

Ταξιδέψτε το καλοκαίρι με την Olympic Air σε προνομιακές τιμές

A320 OAΑυτό το καλοκαίρι, η Olympic Air δίνει την ευκαιρία στο επιβατικό κοινό να ταξιδέψει με προνομιακές τιμές στους Weekendair προορισμούς στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Oι προορισμοί εσωτερικού αυτής της εβδομάδας στους οποίους ισχύει ο χαμηλός ναύλος του προγράμματος Weekendair είναι: Αλεξανδρούπολη και Σάμος (από και προς Αθήνα), Χανιά και Μυτιλήνη (από και προς Θεσσαλονίκη). Οι προορισμοί εξωτερικού  είναι Βουκουρέστι και Σόφια (από και προς Αθήνα).
Η προσφορά, για 450 θέσεις, ξεκινά την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 24 Ιουλίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 3 Aυγούστου.
Για τα δρομολόγια εξωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 88 ευρώ για την αναχώρηση και από τα 68 ευρώ για την επιστροφή. Για τα δρομολόγια εσωτερικού ο ναύλος ξεκινά από τα 65 ευρώ για την αναχώρηση ή την επιστροφή. Αναλυτικά η διαμόρφωση των τιμών καταγράφεται στον ακόλουθο πίνακα:

Προορισμοί εξωτερικού :
Αθήνα – Βουκουρέστι
από €88
Βουκουρέστι – Αθήνα  
από €78
Αθήνα – Σόφια
από €88
Σόφια – Αθήνα
από €68

Προορισμοί εσωτερικού:
Αθήνα – Αλεξανδρούπολη
από €84
Αλεξ/πολη – Αθήνα
από €65
Αθήνα – Σάμος  
από €84
Σάμος – Αθήνα
από €65
Θεσσαλονίκη – Χανιά  
από €65
Χανιά  – Θεσσαλονίκη
από €65
Θεσσαλονίκη – Μυτιλήνη
από €65
Μυτιλήνη –  Θεσσαλονίκη
από €65

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό τηλέφωνο) και +302103550500 (από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.