Αρχική General Η Germanwings και ο εκδοτικός οίκος Monsenstein und Vannerdat επιβραβεύουν τον νικητή...

Η Germanwings και ο εκδοτικός οίκος Monsenstein und Vannerdat επιβραβεύουν τον νικητή των βραβείων Story Awards!

Η Germanwings και ο εκδοτικός οίκος Monsenstein und Vannerdat επιβραβεύουν τον νικητή των βραβείων Story Awards!Οι νικητές του καθιερωμένου πλέον διαγωνισμού Germanwings Story Awards έχουν πλέον ανακοινωθεί. Κατόπιν 500 και περισσότερων συμμετοχών- τόσες, όσο ποτέ άλλοτε- επιλέχθηκαν οι καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ιστορίες με θέμα.. τί άλλο; Τις πτήσεις!! Η επιλογή πραγματοποιήθηκε από ειδικούς επιστήμονες και συγγραφείς με αρκετά μεγάλη δυσκολία: Η ποιότητα όλων των ιστοριών ήταν ιδιαίτερα υψηλή και χαρακτηριζόταν από μεγάλη ποικιλία.
Στις 16 Ιουλίου 2011, οι επιλεγμένοι νικητές παρευρέθηκαν σε Gala στο ξενοδοχείο  Marriott στην Κολωνία. Εκεί βραβεύτηκαν με διανυκτερεύσεις σε Spa σουίτες στο ξενοδοχείο West Grand στο Βερολίνο και με ξεχωριστά δώρα από τον εκδοτικό οίκο Monsenstein und Vannerdat. Οι νικήτριες ιστορίες μπορούν να βρεθούν στην Ανθολογία Story Award της Germanwings με τίτλο «Ιστορίες κατά τη διάρκεια Πτήσεων» και online στο www.mv-buchhandel.de.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.