Αρχική General Αύξηση 32% στις διανυκτερεύσεις το 1ο εξάμηνο για τα Best Western...

Αύξηση 32% στις διανυκτερεύσεις το 1ο εξάμηνο για τα Best Western Ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Αύξηση 32% στις διανυκτερεύσεις  το 1ο εξάμηνο για τα Best Western Ξενοδοχεία στην ΕλλάδαΑύξηση 32% κατέγραψαν οι διανυκτερεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Best Western ξενοδοχεία στην Ελλάδα το 1ο εξάμηνο με παράλληλη αύξηση 26% στα έσοδα και το 2ο τρίμηνο να έχει μεγαλύτερη κίνηση από το πρώτο.
 
Τα ξενοδοχεία των Αθηνών ήταν αυτά που κατέγραψαν την υψηλότερη αύξηση και ακολουθούν τα εποχιακά και τα περιφερειακά ξενοδοχεία. Συνολικά οι διανυκτερεύσεις που έλαβαν μέσα από το δίκτυο της Best Western
Καταγράφουν τις υψηλότερες αυξήσεις των τελευταίων 3 ετών.
 
Από τις κρατήσεις που πραγματοποιήθηκαν το 46% είχε επιβεβαιωθεί από τον εταιρικό κόμβο της Best Western www.bestwestern.com και το 13% από τα τηλεφωνικά κέντρα κρατήσεων της αλυσίδας.
 
Παράλληλα για το ίδιο διάστημα οι διανυκτερεύσεις  για το συνολική περιοχή ευθύνης του Ελληνικού γραφείου παρουσιάζουν αύξηση 29% με παράλληλη  αύξηση 26% στα έσοδα.
 
Το γραφείο της Best Western Ελλάδος, που φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στην Ελληνική αγορά, έχει στην ευθύνη του 44 ξενοδοχεία σε 5 χώρες ενώ πρόσφατα μπήκε στην αγορά της Αλβανίας με το πρώτο ξενοδοχείο στα Τίρανα, τo 4* Best Western Nov.
 
Φέτος είναι σημαντική χρονιά και για την Best Western International η οποία συμπληρώνει 65 χρόνια παρουσίας στη διεθνή τουριστική αγορά διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις ως η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα ανεξάρτητης ιδιοκτησίας ξενοδοχείων παγκοσμίως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.