Αρχική Τεχνολογία Ένας για όλους, όλοι για έναν

Ένας για όλους, όλοι για έναν

All-in-One GrΣτα μέσα του καλοκαιριού και ενώ οι κρατήσεις κορυφώνονται, σίγουρα θα σκέφτεστε τί θα γίνει τους επόμενους μήνες. Πώς θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις κρατήσεις σας και να διατηρήσετε ένα ποσοστό πληρότητας, το οποίο θα σας επιτρέψει να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες του χειμώνα.

Με την προηγμένη τεχνολογία του All-in-One Channel Manager που σας προσφέρουμε από την Γερμανία, και σε συνδυασμό με προωθητικές δράσεις μάρκετινγκ, διαφημιστικής προβολής και στοχευμένων πωλήσεων, μπορείτε να ξεκινήσετε από τώρα τις κατάλληλες ενέργειες.

Εάν σας ενδιαφέρει να ελέγχετε μέσα από ένα ενιαίο σύστημα κρατήσεων όλα τα κανάλια πωλήσεων δηλ. πάνω από 100 ιντερνετικά πόρταλ (booking, hrs, expedia,…), πάνω από 600.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω των GDS, πάνω από 15.000 συστήματα πωλήσεων μέσω των affiliates της Pegasus, καθώς επίσης και τις πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας, του facebook και των κινητών τηλεφώνων, τότε κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα (ή πάνω στο καρύδι) και διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από τα οφέλη και πλεονεκτήματα της ολοκληρωμένης τεχνολογίας του All-in-One Channel Manager.

http://www.stefanis-consulting.de/gr/hotel-marketing/channel-manager.html

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.