Αρχική Sports Kavala Fly In 2011 – Kavala Air show 04 Ιουνίου 2011

Kavala Fly In 2011 – Kavala Air show 04 Ιουνίου 2011

kavala fly inΠυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Καβάλα τόσο για την διοργάνωση του 2ου  Kavala Fly In 2011 που θα διεξαχθεί στις 3,4 και 5 Ιουνίου όσο και για το πρώτο Air Show που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου 2011, το απόγευμα ,στο λιμάνι της Καβάλας.
Περισσότερα από 40 αεροσκάφη δήλωσαν ήδη συμμετοχή στη μεγαλύτερη  αεροπορική εκδήλωση της χρονιάς για όλη τη Νότιο Ανατολική Ευρώπη.Ο αριθμός των συμμετεχόντων αναμένεται να διπλασιαστεί όσο πλησιάζουν οι μέρες της εκδήλωσης.
Στα πλαίσια του 2ου   Κavala Fly In 2011 ,το Σάββατο 4 Ιουνίου, «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά!».Μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα αεροπορική επίδειξη με τη συμμετοχή αεροβατικών και ιστορικών αεροπλάνων ,υδροπλάνων αλλά και ελικοπτέρων θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους.Η επίδειξη θα κλείσει με την εντυπωσιακή πτήση ενός γιγάντιου αερόστατου θερμού αέρος φωτίζοντας μοναδικά το αμφιθεατρικό λιμάνι της Καβάλας.
Στο μεταξύ σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή το διαφημιστικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ,τηλεοπτικές συνεντεύξεις ,αφίσες και banners με στόχο την προσέλευση
χιλιάδων θεατών στην εντυπωσιακή αυτή αεροπορική επίδειξη.

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 ο ουρανός της Καβάλας θα γεμίσει με αστέρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.