Αρχική General Την σημασία που έχει να προβληθεί ο ελληνικός πολιτισμός και ο τουρισμός...

Την σημασία που έχει να προβληθεί ο ελληνικός πολιτισμός και ο τουρισμός στην Κίνα τόνισαν οι Κινέζοι δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν τον Υφυπουργό Τουρισμού

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦ.ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ  ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣΟκταμελής αντιπροσωπεία της Ένωσης Δημοσιογράφων Κίνας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 17 Μαϊου, τον υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργο Νικητιάδη στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για την ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών.
Ο κ. Νικητιάδης ενημέρωσε τους κινέζους δημοσιογράφους από τα μεγαλύτερα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και τα πρακτορεία της χώρας για το ενδιαφέρον της Ελλάδας να αυξηθεί η τουριστική κίνηση μεταξύ των δύο χωρών καθώς και για τη νέα στοχευμένη στρατηγική που εφαρμόζει η κυβέρνηση στον τομέα του τουρισμού στην οποία υπάρχει διακριτό ενδιαφέρον για χώρες όπως η Κίνα. Παράλληλα, τόνισε, τις ευκαιρίες για επενδύσεις που ανοίγονται στον τουριστικό τομέα της Ελλάδας επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση απλουστεύει τις διαδικασίες των επενδύσεων δίνοντας σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξης στους ενδιαφερόμενους επενδυτές που ειδικά για τον τομέα του τουρισμού, όπως τόνισε ο υφυπουργός « βρίσκεται σε εξέλιξη μια σειρά πρωτοβουλιών για εκμετάλλευση  οικοπέδων κάμπινγκ και άλλων τουριστικού ενδιαφέροντος ακινήτων τα οποία θα δημοπρατηθούν και ήδη υπάρχει εκδήλωση ενδιαφέροντος».
Επίσης ο κ. Νικητιάδης, επισήμανε ότι στο επικείμενο ταξίδι του στην Κίνα στην διάρκεια των επαφών του θα ενημερώσει αναλυτικά τους αρμόδιους της κινεζικής κυβέρνησης και τους φορείς του τουρισμού της χώρας για τις ενέργειες της κυβέρνησης και του υπουργείου που αποβλέπουν στην ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού και τις υποδομές που δημιουργούνται με στόχο την ανάπτυξη ακόμα ισχυρότερων σχέσεων μεταξύ των δύο λαών. Οι κινέζοι δημοσιογράφοι μετέφεραν στον υφυπουργό το ενδιαφέρον των συμπατριωτών τους και για επενδύσεις αλλά και για να επισκεφθούν την Ελλάδα, και τόνισαν την σημασία που έχει να προβληθεί ο ελληνικός πολιτισμός και ο τουρισμός στην Κίνα εστιάζοντας στην προτίμηση που δείχνουν οι κινέζοι στον αρχαιολογικό πλούτο  καθώς και στο μεγάλο εύρος τουριστικών προορισμών που η χώρα διαθέτει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.