Αρχική Rally Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar Κιλκίς

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar Κιλκίς

Σημειώστε την ημερομηνία 27 και 28 Απριλίου γιατί είναι το Σαββατοκύριακο όπου ο ΧΩΜΑ – Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός Κιλκίς σας περιμένει για τα δοκιμαστικά στην αναδιαμορφωμένη χωμάτινη πίστα των 2300 μέτρων στην Αργυρούπολη Κιλκίς.

Οπότε και αν θέλετε να δοκιμάσετε ή να εξελίξετε το αγωνιστικό σας δεν έχετε παρά να έρθετε σε επικοινωνία με τον σύλλογο και τον πρόεδρο Τάσο Αβραμίδη στο τηλέφωνο 6972700506 ή στο e-mail info@xomakilkis.gr.  Να σας θυμίσουμε πως ο αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar, είναι ο τρίτος στην σειρά και προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου.

Ο πρώτος αγώνας διοργανώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο, 6 και 7 Απριλίου στην πίστα της Τριόδου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Στο αγώνα που διοργάνωσε η  ΑΛΑΚ  συμμετείχαν 18 crosscar και 4 αυτοκίνητα. Στην κατηγορία των 600cc την τριάδα αποτελέσαν οι Χεκιμιάν (ΑΣΜΑ), Τακιδέλης (ΑΣΜΑ)  και Λάτσης (ΑΛΜΑ ΑΙΓΙΟΥ). Χωρίς αντίπαλο αγωνίστηκε στα 601-750cc o Πετρόπουλος,  ενώ στην κατηγορία «Junior Κωνσταντίνος Τακιδέλλης», την τριάδα αποτέλεσαν οι Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος και Μιχαηλίδης του σωματείου ΕΛΛΑΔΑ.  Στην κατηγορία Sportsman, στο βάθρο ανέβηκαν οι Τσέλλος (ΑΛΑΛ),  Τριανταφυλλίδης (ΑΣΜΑ) και Μυλωνάκος (ΑΣΜΑ ΠΑΤΡΩΝ).

Στα αυτοκίνητα, στην κατηγορία έως 1600 cc, πρώτος τερμάτισε ο Βαρθαλίτης με Toyota Corolla AE111, δεύτερος ο Ψώνης με Peugeot 206. Στα 2000+cc αγωνίστηκε ο Σίας με Mitsubishi Lancer Evo VIII.

Ο  δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 25 και 26 Μαΐου όπου τα crosscar θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε αγώνα ανάβασης, καθώς θα λάβουν μέρος στην Ανάβαση Κύμης.

Ο σύλλογος εύχεται σε όλους τους έμμεσα και άμεσα εμπλεκόμενους με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καλή και πάνω από όλα ασφαλής αγωνιστική χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.