Αρχική Exhibitions 10ο Charter Yacht Show – Poros 2011

10ο Charter Yacht Show – Poros 2011

Celestyal Cruises

10ο Charter Yacht Show - Poros 2011Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή στον Πόρο πραγματοποιήθηκε το 10ο Charter Yacht Show – Poros 2011, το οποίο οργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Μεσιτών & Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του δήμου Πόρου και διήρκεσε από τις 7 – 12 Μαΐου.
Η διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση Charter Yacht Show, διοργανώνεται τα τελευταία δέκα χρόνια με στόχο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας, συγκεντρώνοντας το σύνολο της αγοράς των πολυτελών επανδρωμένων επαγγελματικών τουριστικών πλοίων αναψυχής. Από τις 7 Μαΐου έως τις 12 Μαΐου τα πολυτελή μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά σκάφη, ήταν δεμένα στο λιμάνι του Πόρου με τα πληρώματα τους έτοιμα να υποδεχθούν τους Έλληνες και ξένους ναυλομεσίτες.

Το Charter Yacht Show αποτελεί θεσμό – εκδήλωση – μία από τις σημαντικότερες παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα σε ολόκληρη την κοινότητα του θαλάσσιου τουρισμού, σε διεθνές επίπεδο, να γνωρίσει και να προωθήσει τον στόλο πλοίων αναψυχής της χώρας μας και κατ’ επέκταση, τον ελληνικό τουρισμό.

Την τελετή εγκαινίασης στις 7 Μαΐου τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Γεώργιος Κολέτσος, οι βουλευτές της Α΄ Πειραιά κ.κ. Gημήτρης Καρύδης, Μανόλης Μπεντενιώτης και Παναγιώτης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Gημήτρης Κατσικάρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, τέως Περιφερειάρχης και τέως Δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου που θέλησε να δώσει το δυναμικό παρών του στην Έκθεση για τον Θαλάσσιο Τουρισμό.

Ο Δήμαρχος Πόρου, Δημήτριος Στρατηγός καλωσόρισε τους παρισταμένους και στη συνέχεια
απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης,
ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Γεώργιος Κολέτσος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών
Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και
Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γεώργιος Κολλίντζας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.