Home General Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών του ΣΕΠΕ

Ετήσια Γενική Συνέλευση Μελών του ΣΕΠΕ

sepe_logoΤην Πέμπτη 5 Μαΐου 2011, πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ).
Στο πλαίσιο της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου, των ομάδων εργασίας και των επιτροπών του ΣΕΠΕ, εγκρίθηκε ο Ισολογισμός και η Έκθεση Ελέγχου Οικονομικής Διαχείρισης της χρήσης.
Στους κύριους άξονες των αναφορών συμπεριλήφθηκαν οι πρωτοβουλίες που ανέπτυξε ο Σύνδεσμος κατά την τελευταία διετία, μέσω συνεχών επαφών με φορείς της πολιτείας και της αγοράς, αλλά και μέσω της ενεργούς συμμετοχής σε όλες τις διαβουλεύσεις που σχετίζονται με θέματα του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΕ, απευθυνόμενο στα μέλη του Συνδέσμου αναφέρθηκε στις πάγιες θέσεις του ΣΕΠΕ για την ανάγκη ενίσχυση των ΤΠΕ ως βασικό προαπαιτούμενο για την ανάπτυξη της οικονομίας και την προαγωγή της διαφάνειας, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία στην δυναμική παρέμβαση του ΣΕΠΕ για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων δράσεων στο πλαίσιο των αναπτυξιακών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕ παρευρέθηκε, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό, ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα Τεχνολογίας και πρώην Πρόεδρος, κ. Παντελής Τζωρτζάκης.
Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ολοκληρώθηκαν με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής και νέας Πειθαρχικής Επιτροπής, η σύνθεση των οποίων έχει ως ακολούθως:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι παρακάτω με σειρά προτίμησης:
Παπαρίδου Παναγιώτα
Παπαϊωάννου Δημήτρης
Τζήκας Αναστάσιος
Κωτσής Αθανάσιος
Θεοδωρόπουλος Γιάννης
Ορφανός Βασίλης
Καρανικολός Γεώργιος
Κάφαλης Δημήτριος
Φέσσας Θεόδωρος
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι παρακάτω με σειρά προτίμησης:
Κακούρη Ελένη
Πετμεζάς Αθανάσιος
Σπιταδάκης Βασίλης
Για την Πειθαρχική Επιτροπή εκλέγονται οι παρακάτω με σειρά προτίμησης:
Κατσάνος Κωνσταντίνος
Χαραλάμπους Οδυσσέας
Σωτηρόπουλος Τρύφων

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.