Αρχική Hotels Οικονομικά και κομψά

Οικονομικά και κομψά

25hours Hotel WienΈνας αριθμός νέων, εξαιρετικά οικονομικών ξενοδοχείων και πανδοχείων που πρόκειται να εγκαινιαστούν στη Βιέννη το 2011, αποδεικνύουν ότι η συναίσθηση της τιμής και του κομψού design μπορούν άνετα να συνταιριαστούν.

Το lobby του Wombats City Hostel The Naschmarkt – που εγκαινιάστηκε στις αρχές Μάη – ακτινοβολεί την άνετη ατμόσφαιρα ενός Βιενέζικου coffee house χάρη στα ζεστά χρώματα και τα άνετα καθίσματα. Στην αίθουσα πρωινού, τόνοι του πράσινου και άπλετο φυσικό φως είναι ιδανικά για να ξεκινήσει μια ευχάριστη ημέρα, ενώ το έντονο κόκκινο, το καστανό και οι τόνοι του βιολετί στο μπαρ δίνουν μια κάπως θεατρική όψη. Το κομψό εσωτερικό design για το νέο αυτό πανδοχείο στη Naschmarkt φέρει την υπογραφή του διδύμου Barbara Ambrosz και Karin Santorso (LUCY.D). Το νέο, πενταόροφο Wombats Hostel διαθέτει 123 δωμάτια (όλα en suite), αίθουσα πρωινού, μπαρ, κουζίνα και πλυντήριο, καθώς και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Το 25hours Hotel Wien, κοντά στο MuseumsQuarter του 7ου διαμερίσματος Βιέννης, δέχεται κρατήσεις για τις 34 σουίτες του από τα μέσα Μαρτίου. Στην ουσία, οι 3* σουίτες είναι η πρώτη φάση του ξενοδοχειακού συνόλου των 187 δωματίων που θα λειτουργήσουν πλήρως το φθινόπωρο του 2012. Το μέγεθος των σουιτών (32-55 τετρ. Μ.) – όλες εκ των οποίων διαθέτουν κουζίνα- τις καθιστά ιδανικές και για μεγαλύτερης διάρκειας παραμονή. Το κτίριο σχεδιάστηκε από την BWM Architekten und Partner και ο εσωτερικός του διάκοσμος έχει επιρροές από τον κόσμο του τσίρκου.

Ένα νέο Motel One βρίσκεται υπό κατασκευή στον πλήρως ανακαινισμένο σταθμό Westbahnhof, που θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο σιδηροδρομικού σταθμού της Αυστρίας, το πρώτο “BahnhofCity” όταν ανοίξει για το κοινό, το φθινόπωρο του 2011, ύστερα από ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακαίνισης. Το 440 δωματίων Motel One Wien-Westbahnhof θα καλωσορίσει τους πρώτους πελάτες το χειμώνα του 2011, σε ένα συγκρότημα που κατασκευάστηκε σε ένα οικόπεδο δίπλα στον ιστορικής κληρονομιάς σταθμό του 1950. Είναι το δεύτερο κτίριο της αλυσίδας χαμηλού κόστους ξενοδοχείων στην Αυστρία (το πρώτο ήταν στο Σάλτσμπουργκ) και θα απευθύνεται στους πελάτες ως ξενοδοχείο κατηγορίας 2 αστέρων. Ο όμιλος Meininger κατασκευάζει επί του παρόντος δύο διαφορετικά κτίρια στο 2ο διαμέρισμα: Meininger Hotels Wien Downtown Franz και Downtown Sissi – τριών αστέρων και τα δύο- και πρόκειται να εγκαινιαστούν τον Οκτώβριο του 2011.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.