Αρχική Airlines News Η Germanwings έληξε τη συνεργασία της με το πρόγραμμα PAYBACK

Η Germanwings έληξε τη συνεργασία της με το πρόγραμμα PAYBACK

GermanwingsH Germanwings έληξε τη συνεργασία της με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών PAYBACK. Η συνεργασία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2011, τρεις μήνες νωρίτερα από την προκαθορισμένη συμφωνία, όπως δήλωσε η Germanwings.

“Oι πελάτες μας έχουν ήδη αποφασίσει: Με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών Miles & More και το καθαυτό πρόγραμμα της Germanwings, Boomerang Club, οι πελάτες μας μπορούν πολύ γρήγορα να κερδίσουν δωρεάν πτήσεις. Η PAYBACK δεχόταν ολοένα και λιγότερους πελάτες μας. Για αυτόν τον λόγο βρεθήκαμε στη δυσάρεστη θέση να λήξουμε τη συνεργασία μας.” Δήλωσε ο Thomas Winkelmann, εκπρόσωπος της αγαπημένης σε όλους χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας, Germanwings.

Οι πελάτες της Germanwings, οι οποίοι έχουν επιλέξει το πρόγραμμα επιβράβευσης PAYBACK, χρειάζεται μέχρι το δηλωθέν τέλος της συνεργασίας να μετεγγραφούν στο πρόγραμμα Boomerang Club.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.