Αρχική Rally Συγχαρητήρια από τη BRT στο 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού

Συγχαρητήρια από τη BRT στο 40ο Ράλλυ Θερμαϊκού

η BRT στο 40ο Ράλλυ ΘερμαϊκούΣτις 19 & 20 Μαρτίου διεξήχθη το επετειακό  40ο Ράλλυ Θερμαϊκού στο οποίο συμμετείχε η BRT ως πλήρωμα με ένα VW Golf Gti Kit Car με αριθμό συμμετοχής Νο. 3 στις πόρτες.
Η BRT (Beslidis Racing Team) μετά από ένα γεμάτο αγωνιστικές συγκινήσεις Σαββατοκύριακο αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια στην διοργανώτρια λέσχη Α.Ο.Θ.
“Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εμπειρία μας στο σύνολο της, ήταν εκπληκτική, καθώς ο αγώνας οργανωτικά αλλά και επικοινωνιακά ήταν  κορυφαίος.
Τα μέτρα ασφάλειας ήταν τα πρέποντα για έναν αγώνα της κλάσης του Ράλλυ Θερμαϊκού και η προνοητικότητα της οργάνωσης σε ότι αφορά την φύλαξη των επικίνδυνων σημείων μας εξέπληξε ευχάριστα.
Είμαστε πεπεισμένοι πως ο Α.Ο.Θ. θα συνεχίσει να διοργανώνει αγώνες παρόμοιων υψηλών προδιαγραφών και ευχόμαστε το παράδειγμα να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διοργανώτριες λέσχες.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.