Αρχική Airlines News H Germanwings 2010 με περισσότερους επιβάτες στην Ελληνική αγορά – Σημαντική αύξηση...

H Germanwings 2010 με περισσότερους επιβάτες στην Ελληνική αγορά – Σημαντική αύξηση άνω του 15 %

Andreas Engel GermanwingsΎστερα από περισσότερα από επτά χρόνια πτήσεων από τη Γερμανία προς την Ελλάδα, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Germanwings είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα 2010. “Οι επιδόσεις μας είναι καλές υπό τις τρέχουσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην Ελλάδα και μεταφέρουμε, παρόλα αυτά, περισσότερους επιβάτες προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και αρκετά ελληνικά νησιά – συγκριτικά με την περσινή χρονιά ”, δήλωσε ο κύριος Andreas Engel, PR Manager International. 
Από τις αρχές Ιανουαρίου 2010 μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Germanwings  έχει διακινήσει περίπου 330.000 επιβάτες από τη Γερμανία προς την Ελλάδα και αναμένει 30.000 περισσότερους μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου- συνολικά περίπου 360.000 επιβάτες για το 2010, συγκριτικά με τους 309.000 το 2009, μια άνοδο της τάξης του 15%, με συντελεστή πληρότητας 80%. Η Germanwings πέτυχε σημαντική αύξηση επιβατών το 2010, γιατί η αεροπορική εταιρία εισήγαγε ορισμένους νέους Ελληνικούς προορισμούς, όπως το δρομολόγιο Κολονία- Σαντορίνη και από τον νέο κόμβο στο Ανόβερο, συνδέσεις με το Ηράκλειο και την Κέρκυρα.

Η Germanwings προσφέρει οικονομικές πτήσεις το φετινό καλοκαίρι, προς περισσότερους από 70 προορισμούς στην Ευρώπη από τις πέντε βάσεις της σε Κολονία/ Βόννη, Στουτγκάρδη, Βερολίνο/ Schönefeld,  Ανόβερο και Ντόρτμουντ. Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο 30 αεροσκαφών Airbus A 319. Η εταιρία, που έχει την έδρα της στην Κολονία, εστιάζει στο να προσφέρει δρομολόγια/ συνδέσεις προς τις κύριες Ευρωπαϊκές πόλεις επιχειρήσεων. Η Germanwings έχει τρία κύρια target groups: «Επαγγελματίες Ταξιδιώτες/ Επιχειρηματίες», «Επισκέπτες φίλων & Οικογένειας» & «Ταξιδιώτες Αναψυχή».  Επί του παρόντος, οι επιχειρηματίες επιβάτες της Germanwings αποτελούν το 42%.
Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.