Αρχική Exhibitions Μεγάλο το εμπορικό ενδιαφέρον στην PHILOXENIA και HOTELIA-EXPRO & CLEAN

Μεγάλο το εμπορικό ενδιαφέρον στην PHILOXENIA και HOTELIA-EXPRO & CLEAN

Με επιτυχία στέφθηκε η 26η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού, PHILOXENIAκαι η 1η Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Μεγάλο το εμπορικό ενδιαφέρον στην PHILOXENIA και HOTELIA-EXPRO & CLEAN και συμμετοχές από πολλές χώρεςΕξοπλισμού,HOTELIA-EXPRO & CLEAN, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 18-21 Νοεμβρίου.

Με εκθέτες από την Ελλάδα, την Αίγυπτο, την Αλβανία, την Αμερική, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Γκάνα, την Ινδία, την Κύπρο, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Συρία, την Τουρκία και την Τυνησία.

Το εμπορικό ενδιαφέρον για τις δύο εκθέσεις ήταν μεγάλο και αποδεικνύεται από τα μεγέθη του προγράμματος HostedBuyers, μέσα από το οποίο οι τουριστικές επιχειρήσεις-εκθέτες είχαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα για νέες πολυεπίπεδες συνεργασίες και να κλείσουν προκαθορισμένα ραντεβού με προσκεκλημένους από τη HELEXPO ξένους Tour Οperators.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 26ης PHILOXENIA, πραγματοποιήθηκαν 737 προκαθορισμένα ραντεβού 68 εκθετών με 47 Hosted Buyers, αλλά και με εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν προεγγραφεί μέσω της υπηρεσίας Expopartenariat της HELEXPO. Από τα 737 ραντεβού των εκθετών, τα 467 ήταν με Hosted Buyers και τα 270 με εμπορικούς επισκέπτες.

Οι Hosted Buyers προέρχονταν συνολικά από 27 ξένες χώρες, δηλαδή από την Αλβανία, Αρμενία, Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Ουγγαρία, Ινδία, Ισραήλ, Ιταλία, Λετονία, Λίβανο, Μολδαβία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Σλοβακία, Ελβετία, Ουκρανία, Μ. Βρετανία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Παράλληλα και στην 1η Έκθεση Ξενοδοχειακού και Επαγγελματικού Εξοπλισμού, HOTELIA-EXPRO & CLEAN υλοποιήθηκαν 64 ραντεβού 18 εκθετών της με φιλοξενούμενους εμπορικούς επισκέπτες από την Αλβανία, Κύπρο και Ελλάδα.

Βραβεύσεις Καλύτερων Συμμετοχών

Από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELEXPOA.E., κ. Πάρι Μαυρίδη, απονεμήθηκαν τα ακόλουθα βραβεία σε επιχειρήσεις, που ξεχώρισαν για τη συμμετοχή τους στην 26η PHILOXENIA.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΝΙKOPOLISHOTELTHESSALONIKI
OLYMPICAIR
NOMAΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ –Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΕΟΤ
ΗΜΑΘΙΑ – ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
BELEON TOURS
KAVALIERO VIAJES
TRAVELPORT / WORLDSPAN
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ENDEAVOR LINES
EVOBUS HELLAS
SIVOTADIAMONDSPARESORT

Ακόμη απονεμήθηκε Τιμητικό Δίπλωμα σε 17 εκθέτες-μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Παραγωγών Συσκευών Εστίασης “ΕΣΤΙΑ” για τη συμβολή τους στην 26η PHILOXENIA.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.