Αρχική Exhibitions Κοινή Παρουσία Δήμου Αθηναίων και ΕΞΑΑ στην World Travel Market 2010

Κοινή Παρουσία Δήμου Αθηναίων και ΕΞΑΑ στην World Travel Market 2010

Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου ΑθηναίωνΗ Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) και η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής (ΕΞΑΑ) συμμετείχαν και φέτος από κοινού στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM) που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Νοεμβρίου 2010 στο Λονδίνο.
Στο πλαίσιο της κοινής στρατηγικής του Δήμου Αθηναίων και της ΕΞΑ-Α για την τουριστική προβολή της Αθήνας διεθνώς και την ανάπτυξη σχετικών συνεργασιών με τους τουριστικούς φορείς, η ΕΤΟΑΑ και η ΕΞΑΑ συμμετείχαν με κοινό περίπτερο στην WTM 2010, ως συνεκθέτες του ΕΟΤ,  προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν και τις ξενοδοχειακές υποδομές της πόλης.
Το περίπτερο της Αθήνας επισκέφθηκε πλήθος Βρετανών και άλλων ξένων επαγγελματιών από διάφορους τομείς τουριστικών δραστηριοτήτων (Πολιτιστικός τουρισμός, City Breaks, Συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις, Incentives, Μαθητικός και Εκπαιδευτικός τουρισμός κ.λπ.) ενώ αθρόα προσέλευση παρατηρήθηκε και τις δύο μέρες της Έκθεσης που ήταν ανοικτή για το κοινό.
Το περίπτερο της ΕΤΟΑΑ και της ΕΞΑΑ επισκέφθηκε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης καθώς και ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Νίκος Κανελλόπουλος οι οποίοι ενημερώθηκαν για τον τρόπο που λειτουργεί και δρά ο Δήμος Αθηναίων μέσω της ΕΤΟΑΑ με στόχο την ανάπτυξη του αστικού και συνεδριακού τουρισμού της Αθήνας καθώς και την ανάδειξη, μέσω της ΕΞΑΑ, του τουριστικού προϊόντος της Αθήνας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΕΤΟΑΑ συμμετείχε ως υποστηρικτής στην εκδήλωση για την απονομή των Βραβείων της Ένωσης Βρετανών Τουριστικών Συντακτών (British Guild of Travel Writers – 2010 Guild Awards Dinner) το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Savoy του Λονδίνου.
Στην εν λόγω εκδήλωση, που αποτελεί το γεγονός της χρονιάς για τους Βρετανούς Δημοσιογράφους της τουριστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός στον οποίο η ΕΤΟΑΑ πρόσφερε ως έπαθλο τριήμερη διανυκτέρευση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας καθώς και ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολής το οποίο βραβεύτηκε στην φετινή εκδήλωση αποσπώντας το βραβείο του “Καλύτερου Μουσείου του κόσμου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.