Αρχική General Η Invest in Greece στο Black Sea Business Forum

Η Invest in Greece στο Black Sea Business Forum

Η Invest in Greece στο Black Sea Business ForumΗ εταιρεία Invest in Greece, συμμετείχε ως ομιλητής στο Black Sea Business Forum: «The New Era of Green Entrepreneurship», την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών. Το Φόρουμ διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), υπό την αιγίδα του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών και της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου & Αναπτύξεως, ενώ διεξήχθη παράλληλα με τη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών των χωρών ΟΣΕΠ (Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου), στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Οργανισμού το 2ο εξάμηνο του 2010.
Η έναρξη των εργασιών του Φόρουμ έγινε από τον Δρ. Αθανάσιο Λαβίδα, Αντιπρόεδρο και Επικεφαλή Διεθνών Δράσεων του ΣΕΒ, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, κ. Νικόλαο Πέντζο, τον Πρόεδρο της Παρευξείνιας Τράπεζας Εμπορίου και Αναπτύξεως, κ. Andrey Kondakov και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Σπύρο Κουβέλη.
Στο πλαίσιο των εργασιών του Φόρουμ, η Πρόεδρος της Invest in Greece, Δρ. Παρασκευή Μπουφούνου, συμμετείχε στην πρώτη θεματική ενότητα με θέμα “New investment opportunities in Energy & Renewable Sources”.  H Δρ. Μπουφούνου στην ομιλία της “Greece:   A New Investment Era in Energy & Renewable Sources”, παρουσίασε στο ακροατήριο τις επενδυτικές ευκαιρίες που καταγράφονται στην Ελλάδα στο κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και αναφέρθηκε στο νέο νόμο Στρατηγικών Επενδύσεων, που αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο στη βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος της χώρας.
Στο περιθώριο του Φόρουμ η Invest in Greece πραγματοποίησε προγραμματισμένες επαφές και κατ’ ιδίαν συνομιλίες με επιχειρηματίες παρευξείνιων χώρων και εκπροσώπους Ελληνικών εταιρειών και φορέων, για την καταγραφή επενδυτικού ενδιαφέροντος και νέων συνεργειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.