Αρχική Airlines News H Emirates προσφέρει δωρεάν διαμονή στο Wolgan Valley Resort & Spa

H Emirates προσφέρει δωρεάν διαμονή στο Wolgan Valley Resort & Spa

H Emirates προσφέρει δωρεάν διαμονή στο Wolgan Valley Resort & SpaΗ Emirates ανακοίνωσε, νέα προσφορά για τους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής θέσης που ταξιδεύουν για την  Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, η οποία θα ισχύει μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2010.

Το εντυπωσιακό  Wolgan Valley Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση, έξω από το Σύδνεϋ, προσφέρει  διαμονή 2 ημερών στην τιμή της μιας διαμονής, στους επιβάτες που ταξιδεύουν στην Πρώτη και Επιχειρηματική Θέση με όλες τις πτήσεις της Emirates προς Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

Το κόστος διαμονής ανά ημέρα είναι 1.371 ευρώ (1.950 δολάρια Αυστραλίας) σε  δίκλινο δωμάτιο. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν διαμονή 2 ημερών σε μία Heritage Suite. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται το πρωινό, το μεσημεριανό και το  βραδινό γεύμα αλλά και ποικιλία από τοπικά αλκοολούχα ποτά. Επίσης στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και 2 υπαίθριες δραστηριότητες  ανά ημέρα.

Το περίπου 16,000 στρεμμάτων προστατευόμενο θέρετρο,  που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο εθνικούς δρυμούς που συνορεύουν με το  Blue Mountains World Heritage Area, θέτει νέες βάσεις στον τουρισμό πολυτελείας. Συνδυάζοντας τις προσδοκίες των ταξιδιωτών με υψηλές απαιτήσεις και την κοινωνική, οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική  εμπειρία για τους επισκέπτες της Αυστραλίας.

Το θέρετρο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2009 και διαθέτει 40  πολυτελείς σουίτες, με ιδιωτική βεράντα και εξωτερική ή εσωτερική πισίνα. Από αρχιτεκτονικής πλευράς, το θέρετρο έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική των αγροτικών κατοικιών της Αυστραλίας.

Το έργο, συνολικού κόστους 87 εκατ. ευρώ (125 εκατ. δολάρια Αυστραλίας) δημιουργήθηκε με τη φιλοσοφία της απόλυτης ενσωμάτωσης του με το περιβάλλον και υποστηρίζει μεγάλο εύρος πρακτικών περιβαλλοντικής προστασίας. Ανάμεσά σε αυτές είναι  η προστασία διαφόρων ειδών που βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς και η φύτευση χιλιάδων αυτόχθονων δέντρων της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου και του πιο σπάνιου δένδρου στο κόσμο, του Wollemi Pine, ενός σπάνιου είδους πεύκου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.