Αρχική Airlines News Στην Σεούλ από τον Δεκέμβριο η Etihad

Στην Σεούλ από τον Δεκέμβριο η Etihad

Πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Ν.Κορέας, τη Σεούλ, από 12 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η Etihad Airways.Πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Ν.Κορέας, τη Σεούλ, από 12 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει η Etihad Airways.
Η Etihad θα πραγματοποιεί μια ημερήσια πτήση μετ’ επιστροφής προς το αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ από την έδρα της στο Άμπου Ντάμπι, με αεροσκάφος Airbus A330-200. Το αεροσκάφος της Etihad θα διαθέτει τρεις καμπίνες, προσφέροντας 2,800 θέσεις κάθε εβδομάδα από και προς τη Σεούλ.
Ο James Hogan, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Η Ν.Κορέα προβάλει ως ένας σημαντικός συνεργάτης για τα ΗΑΕ και η απόφαση να ξεκινήσουμε πτήσεις προς τη Σεούλ αντικατοπτρίζει αυτή την συνεργασία που διαρκώς ενδυναμώνεται. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων, επιχειρήσεις από την Κορέα χτίζουν μια πολύ δυνατή παρουσία στα ΗΑΕ και ειδικά στον τομέα της καθαρής ενέργειας, των κατασκευών, της τεχνολογίας και των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων”
“Αναμένουμε οι αυξανόμενες εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών να οδηγήσουν σε έναν αυξημένο αριθμό επιχειρηματικών ταξιδιωτών, καθώς και ατόμων και από τις δύο περιοχές που επισκέπτονται φίλους και συγγενείς”.
Προς το παρόν, υπάρχουν πάνω από 5,000 Κορεάτες που ζουν και εργάζονται στα ΗΑΕ, καθώς και ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων από την Κορέα που λειτουργούν στα ΗΑΕ.

Νωρίτερα φέτος, η Α.Ε. Στρ. Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, Πρίγκιπας του Άμπου Ντάμπι και Αναπληρωτής Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, επισκέφτηκε τη Σεούλ για να ενδυναμώσει την στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
Η επίσκεψη ακολούθησε την ανακοίνωση τον Δεκέμβριο του 2009 οτι μια κοινοπραξία της Ν.Κορέας είχε κερδίσει ένα πολύ σημαντικό συμβόλαιο να δημιουργήσει και λειτουργήσει τέσσερεις αντιδραστήρες πυρηνικής ενέργειας στα ΗΑΕ, αξίας περίπου $40 δις.
Ο κ. Hogan δήλωσε: “Αυτές οι εξελίξεις είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές για τα ΗΑΕ και θα διαδραματίσουν πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη των Εμιράτων. Δεσμευόμαστε οτι θα υποστηρίξουμε το εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών μέσω των επιβατικών και εμπορικών πτήσεών μας”.
Η νέα πτήση θα προσφέρει στους αεροπορικούς ταξιδιώτες από τη Ν.Κορέα πτήσεις με βολικές συνδέσεις μέσω Άμπου Ντάμπι σε έναν αριθμό σημαντικών προορισμών σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Χωρών του Κόλπου, της Κωνσταντινούπολης, της Αθήνας, του Λονδίνου, των Παρισίων και της Ν.Αφρικής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.