Αρχική Hotels Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Ξενοδοχείου Patras Smart

Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του νέου Ξενοδοχείου Patras Smart

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας ξενοδοχειακής μονάδας Patras Smart του Ομίλου AirotelΤην Πέμπτη 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας ξενοδοχειακής μονάδας Patras Smart του Ομίλου Airotel, στην αναδυόμενη περιοχή του νέου λιμανιού της Πάτρας. Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, ενώ ομιλία απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κύριος Γεώργιος Τσακίρης.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου AIROTEL κύριος Αλέξανδρος Βασιλικός, παρέδωσε στην πόλη ένα ακόμα «έξυπνο» μέλος του Ομίλου, μία μονάδα οικονομικής – ποιοτικής ξενοδοχίας όπως τόνισε στην ομιλία του, μοντέλο το οποίο προωθείται με την πεποίθηση ότι το ποιοτικό δεν είναι απαραιτήτως ακριβό, όπως και το ότι το οικονομικό μπορεί να είναι πολύ καλής ποιότητας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην άποψή του ότι είναι απαραίτητο το να συνειδητοποιήσει η πολιτεία έμπρακτα τη σημασία που έχει αλλά κυρίως που μπορεί να αποκτήσει ο τουρισμός στη χώρα μας, καθώς και στο ότι είναι καθήκον των επιχειρηματιών να προσαρμόσουν τις κινήσεις τους σε αντιστοιχία με τις ανάγκες της εποχής και να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και προοπτικές για τους τόπους στους οποίους δραστηριοποιούνται. Με βάση αυτό συνεχίζεται η αναπτυξιακή πορεία του Ομίλου AIROTEL, αφού το καλοκαίρι του 2011 θα ξεκινήσει η λειτουργία του ίδιας φιλοσοφίας ξενοδοχείου GALAXY 150 δωματίων, στο λιμάνι της Καβάλας.
Το ξενοδοχείο PATRAS SMART βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Το σύγχρονου σχεδιασμού κτίριο, αρχιτεκτονική έμπνευση της κυρίας Αγγελικής Τσονάκα, αποτελείται από 48 δωμάτια μοιρασμένα σε 3 ορόφους και στον ισόγειο χώρο και από 3 λειτουργικά δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλοι οι χώροι είναι επιπλωμένοι και διακοσμημένοι με αντικείμενα μοντέρνου σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για να ολοκληρώσουν τη μορφή των χώρων. Διαθέτει ένα τεχνολογικά εκσυγχρονισμένο business corner με υπολογιστές αφής, επίπεδες τηλεοράσεις στα δωμάτια και δωρεάν ασύρματη σύνδεση internet σε όλους τους χώρους. Συγκριτικό πλεονέκτημα αποτελεί ο δωρεάν, φυλασσόμενος ιδιωτικός χώρος
στάθμευσης. Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο του τουρισμού, την πολιτική σκηνή της χώρας καθώς και δημοσιογράφοι και τουριστικοί συντάκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.