Αρχική Airlines News Η Germmanwings επεκτείνει το δίκτυό της από Γερμανία προς προορισμούς του Νότου

Η Germmanwings επεκτείνει το δίκτυό της από Γερμανία προς προορισμούς του Νότου

Germmanwings Επεκτείνει το δίκτυό της προς τον Νότο η Germanwings , με εννέα νέες συνδέσεις, από Κολονία/ Βόννη προς το Μπάρι, το Κάλιαρι στη Σαρδηνία και τη Πίζας. Το Μπάρι θα εξυπηρετείται 4 φορές την εβδομάδα από 27 Μαρτίου 2011 και εξής, στο Κάλιαρι η Germanwings θα πετά 2 φορές την εβδομάδα και η Πίζα θα συνδέεται με 4 πτήσεις την εβδομάδα. Επίσης οι προορισμοί Μπάρι και Κάλιαρι προσφέρονται από Στουτγκάρδη, συγκεκριμένα το Μπάρι 4 φορές την εβδομάδα από 27 Μαρτίου 2011, όπως και η Κολονία/ Βόνη και το Κάλιαρι 2 φορές την εβδομάδα από 14 Απριλίου 2011 και εξής.

Από το Ανόβερο η Germanwings θα πετάει προς Νάπολη, Μπάρι, Βενετία/ Τρεβίζο και Κατάνια. Συγκεκριμένα από τις 29 Μαρτίου 2011 η Νάπολη συμπεριλαμβάνεται με 2 πτήσεις την εβδομάδα στο πλάνο πτήσεων της Germanwings, το Μπάρι συνδέεται κάθε Πέμπτη από τέλη Μαρτίου. Προς το Τρεβίζο, σχεδόν 30 χλμ. Βόρεια της Βενετίας, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία πετά 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η Ιταλία σύμφωνα με την Germanwings διαθέτει πελατεία που ανήκει στον κύριο πυρήνα πελατών μιας χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρίας. Για παράδειγμα, τα πολυάριθμα θεματικά ταξίδια, προτάσεις αναψυχής, οινικός τουρισμός, πολιτιστικές διαδρομές, ταξίδια γαστρονομίας, που παρουσιάζονται εκ νέου από ταξιδιωτικούς πράκτορες κάθε χρόνο, είναι ξεκάθαρη απόδειξη αυτής της τάσης.

Αλλά δεν είναι μόνο η Ιταλία που συμπεριλαμβάνεται στο πλάνο επέκτασης πτήσεων της Germanwings για το νεότερο κόμβο της στο Ανόβερο: στο θερινό πρόγραμμα 2010 η εταιρία θα προσφέρει μέχρι και 3 πτήσεις επιπλέον την εβδομάδα προς Σμύρνη, Τουρκία και μια επιπλέον πτήση προς την Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Τα δρομολόγια προσφέρονται για κράτηση από Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010 και εξής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.