Αρχική legacy Αντιδράσεις των Tour Operators για την αυθαίρετη επιβολή του λεγόμενου φόρου “Πολιτισμού”...

Αντιδράσεις των Tour Operators για την αυθαίρετη επιβολή του λεγόμενου φόρου “Πολιτισμού” στην Κολωνία

Αντιδράσεις των Tour Operators για την αυθαίρετη επιβολή του λεγόμενου φόρου "Πολιτισμού" στην ΚολωνίαΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κολωνίας για την εισαγωγή ενός νέου φόρου από 1ης Οκτωβρίου στα ξενοδοχεία τον οποίο ονομάζει “Culture”, έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης Tour Operators Association (ETOA), η οποία με ανακοίνωσή της καταδικάζει την προαναφερθείσα ενέργεια.
Ο φόρος με το όνομα ¨Πολιτισμός” είναι 5% επί της  ακαθαρίστου τιμής του δωματίου, και ισχύει από την 1η Οκτωβρίου, 2010, για όλα τα ξενοδοχεία της πόλης τοης Κολωνίας.

Η εφαρμογή αυτού του φόρου αποφασίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, δηλαδή τρείς βδομάδες πριν ξεκινήσει να εφαρμόζεται, κάτι που δημιούργησε και δημιουργεί ακόμη αρκετά προβλήματα, μιας και υπαρχουν αρκετες ασάφειες, όπως το τι θα γίνει με τους πελάτες που έχουν προπληρώσει, η εάν θα υολογίζεται ξεχωριστά ο ΦΠΑ??
Πρόκειται για μια πράξη που θα βλάψει την Κολωνία, που έχει κάνει γενναία προσπάθεια για να καθιερωθεί ως ο πολιτιστικός προορισμός του Ρήνου. είπε σε δήλωσή του ο Executive Manager της ΕΤΟΑ, Tom Jenkins

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.