Αρχική legacy Facebooking από την travelplanet24.com!!!!

Facebooking από την travelplanet24.com!!!!

FacebookBook, post, win, είναι οι τρεις λέξεις «κλειδιά» που θα… ξεκλειδώσουν το επόμενο ταξίδι σας, με μια ειδική προσφορά!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κορυφαίο online ταξιδιωτικό γραφείο www.travelplanet24.com καλεί τους μελλοντικούς ταξιδιώτες και μέλη του facebook, να κερδίσουν με ένα πρωτότυπο τρόπο ακόμη καλύτερες τιμές.
Από την Παρασκευή 24/09, όσοι πελάτες κάνουν κράτηση εισιτηρίων μέσω του ταξιδιωτικού online γραφείου, θα έχουν δυνατότητα έκπτωσης σε κάθε κράτηση, με μια μόνο κίνηση: κάνοντας «share» την κράτηση στο facebook.
Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας θα βλέπει μια τιμή μειωμένη ανά €2 /κατ’ άτομο και για να κερδίσει αυτήν την έκπτωση θα πρέπει να το «μοιραστεί» (share) στο προφίλ του στο facebook.
Η έκπτωση είναι κατά επιβάτη, δηλαδή αν η κράτηση αποτελείται από 2 άτομα, η έκπτωση θα είναι €4 κλπ και φυσικά επικυρώνεται μόνο εφ ‘όσον έχει γίνει το post.
Η νέα αυτή διασκεδαστική καμπάνια φέρει την ονομασία facebooking και αποτελεί μια ακόμη καινοτομία του www.travelplanet24.com
Η www.travelplanet24.com σας εύχεται καλά ταξίδια και  καλή δικτύωση!!!
Το www.travelplanet24.com είναι το εύχρηστο ταξιδιωτικό εργαλείο του σύγχρονου Έλληνα ταξιδιώτη, που εξυπηρετείται για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στις καλύτερες τιμές της αγοράς (μέσω του best – price – mix), αλλά και ξενοδοχείων
Εγγραφείτε στο site του www.travelplanet24.com για να λαμβάνετε το newsletter με τα νέα και τις προσφορές αλλά και για να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα υπηρεσία που προσφέρεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.