Αρχική Airlines News Έξι παιδιά επισκέπτονται το Ανόβερο για μια εβδομάδα

Έξι παιδιά επισκέπτονται το Ανόβερο για μια εβδομάδα

H Germanwings, μεταφέρει από τη Ρωσία στο Ανόβερο έφηβους, θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών.Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, Germanwings, μεταφέρει από τη Ρωσία στο Ανόβερο έφηβους, θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τη δυνατότητα σε ανήλικα παιδιά από τις Ρωσικές περιοχές που επηρεάστηκαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές το φετινό καλοκαίρι, να περάσουν μια εβδομάδα διακοπών στο Ανόβερο.

Η κίνηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία της εταιρίας Volga Int. Παράλληλα συμμετέχουν και άλλοι οργανισμοί, όπως η ‘Volksbund Deutsche Kriegsgraeberfuersorge’ (Berzirkverband Hannover). Η Germanwings καλύπτει το ταξίδι των νέων στο δρομολόγιο από τη Μόσχα προς το Ανόβερο και αντίστροφα.

Στη διάρκεια του ταξιδιού, έξι παιδιά ηλικίας 14- 16 ετών, έχουν την ευκαιρία να αναρρώσουν από τα προβλήματα των τελευταίων εβδομάδων. Δυστυχώς, οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες έχουν χάσει τα σπίτια τους και όλα τους τα υπάρχοντα, εξαιτίας των καταστρεπτικών πυρκαγιών. Επιπλέον, το πρόγραμμα προσπαθεί να ενθαρρύνει την επικοινωνία και την ανταλλαγή μεταξύ λαών.

Η ομάδα θα περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα στο Ανόβερο, φτάνοντας την προηγούμενη Κυριακή. Έχουν προγραμματιστεί ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην πόλη και τα περίχωρα καθώς και επίσκεψη στο πάρκο Serengeti στο Hodenhagen. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση στο Δημαρχείο με εκπροσώπους του δημοτικού συμβουλίου της πόλης καθώς και επίσκεψη σε δύο σχολεία. Τα μέλη της ομάδας θα συναντηθούν με συνομήλικους εφήβους από τη Γερμανία, θα κάνουν ημερήσια εκδρομή στο Αμβούργο και θα επισκεφτούν το εργοστάσιο παραγωγής οχημάτων VW στο Ανόβερο.
Οι επιβάτες της αγαπημένης σε όλους, χαμηλού κόστους, αεροπορικής εταιρείας μπορούν να βρουν συνεχή ενημέρωση στην ιστοσελίδα www.germanwings.com. Εναλλακτικά,  μπορείτε να επικοινωνήσετε από σταθερό στο 8252008981 ή από κινητό τηλέφωνο στο 9019003109.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.